reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no a ja wlasnie po fitnesie, ledwo zipie

ale fajny dzis dzien bo slonce swiecilo:-D

lucky ja tez hanke wypisuje z przedszkola, jutro idzie ostatni dzien, albo moze w poniedzialek ostatni, zobacze

ja placilam 399zl za 3 razy w tygodniu po piec godzin, fajnie co?:shocked2:

Ibiza, fajna sprawa, ostatnio wlasnie gadalam z moimi kolezankami na temat wyjazdu, oczywiscie mecze je o ten Londyn, ale to juz ustalilysmy na przyszly rok he he, ale padla tez propozycja dziewczynskiego wyjazdu na ibize, jak to okreslilysmy na "sex turystyke":-p;-)

pozdrawiam pa

reklama
wlasnie podpisalam na siebie wyrok i zapisalam sie do klubu fitness na 12 mc :p
ale jestem mega hepi
zajebisty sprzed, dodatkowe rozne zajecia , sauny , solary i inne
przede mna 3 spotkania z trenerem w celu ustawienia cwiczen
juz tam wczesniej chadzalam ale teraz juz podpisalam cyrograf
uff zobaczymy Pure Health and Fitness
do tego jeszcze moja joga z raz w tyg chociaz

Usiadłam na 10 min do kompa, bo mały śpi... już wstał :baffled:
Normalnie to dziecko jest pod tym względem straszne, w dzień 2 drzemki po 15 min i cały happy.

Aenye - ja mam nadzieję że zmiana czasu mnie uratuje, bo Maciek też skoro świt mi skowronkuje...

Brawo z fitnessem. Ja na razie jestem wykończona po karmieniu, fitness mi nie w głowie, raczej leżakowanie ;-)

Nieistotna, dobrze że się odezwałaś. Trzymam kciuki za poprawę zdrówka. :sorry2: Biedna jesteś z tą chorobą. :no:

U mnie z przedszkolem super. Piotrek wrócił do swojego lekkiego kataru, nas nie zaraził póki co, więc jest w normie. Maciek o dziwo bardzo lekko choruje albo wcale, mimo permanetnego obśliniania przez brata. Najgorzej D. ;-)

halo !

Kasu ogromnie się cieszę , że szmery zniknęły ! i również zazdroszczę wyjazdu na Ibizę! Fajnie fajnie ! :happy:

Lucky :-D chyba powinnaś się porządnie wyspać ! I gratuluję przedszkolnej decyzji ! Na pewno wszystkim Wam wyjdzie to na zdrowie ! :tak:

Nieistotku dużo dużo zdrowia dla Ciebie !

Sugar , Atolka fitnesujcie się na zdrowie :tak:;-)

Wrr ... wypadałoby się wziąć o roboty ... chce mi się jak nie wiem co :-p

ja bym nie mogla zapisac sie na zadne fitnesowe zajecia, nigdy nie wiem kiedy bede miala czas
ale staram sie chodzic 2-3 razy w tyg na silownie+basen najczesciej przed praca

aj i musze sie pochwalic moj men kupil mi maszynke rotacyjna!! ciesze sie bo widze ze 1. traktuje moja prace powaznie 2. sluchal jak mowilam mu ze taka chce:-p:-D 3. wydal na mnie kase mimo ze nas nie stac:cool2:

kasiu wspolczuje akcji spaniowych, pamietam jak Brunio byl polroczny jego drzemka byla dla mnie wybawieniem

atol zazdroszcze ze masz z kim planowac wypady. moje wsie psiapsoly w pl zostaly, tu mam tylko znajomych:sorry2:

aenye gratuluje zapalu zajeciowego, fajnie sie czyta jak ktos sie rozwija:tak:;-)

nonek nie ma sprawy:-p

anitka buzzzka

kasu no to super ze już nie ma szmerków:tak: a Ibiza ....może sie zmieszczę z nonkiem do bagażu:sorry2:, a co do maszynki: no to Cię docenił chłopina:tak:,
Kasia coś nic nie piszesz o twoich wodnych lokatorach;-)
aenye Ty odrazu bierz podwójną dawkę tego Bodymaxa, bo widzę że zajęć Ci nie ubywa;-)

Ja jak już będzie ciepło to idę się zpisać na basen , ale nie na pływanie tylko na te ćwiczenia w basenie/ ma to jakąś nazwę?/
U nas oczywiście pogoda bezsłoneczna , aczkolwiek nawet ciepło:cool2:

ja biore drozdze z melisa, moja znajomy ktory pracuje w aptce mowi ze to fajna sprawa, zobaczymy
no i pije duzo roznych ziolowych herbatek :tak: pychota
no i mam zapas roznosci z indyjskiej himalayi

atol a revalid jest ok? bo teraz jest fana promocja w superpharmie na to

jak ktos lubi to dobrze jest rano trzasnac sobie np powitanie slonca z jogi, daje duzy power
zmusic sie czasami jest ciezko ale warto

reklama
no wlasnie ok czy nie ok? zalezy dla kogo:-D

ja mam dwie babeczki zachwycone tym, a z kolei inna gadala ze na nia nie dziala, trzeba wyprobowac na sobie, sklad ma ciekawy

ja nie lubie kapsulek, ciezko mi sie je lyka i z tego wzgledu bym nie wziela, ale jak nie mas z tym problemu to polecam revalid

agutka to aqua aerobik, przynajmniej u nas w klubie tak to nazywaja

Do góry