reklama
Roni21
Spider's Web
kasu wcisnij shift i ctrl
..aenye
Mama grudniowa'06
najlepiej w ogole usunac jezyk polski (ten nie-programisty) z listy jezykow i nie bedzie problemu :-)
maja_1980
grudniowa mama '06
Halo halo
Agatko kochany trzylatku...STO LAT!!!
Sugar wspolczuje przezyc z tata...nawet nie chce sobie wyobrazic jak sie czulas. Dobrze ze sie dobrze skonczylo.
Anita ja tez wrazliwiec szczegolnie jesli chodzi o muzyke i zdjecia. Ostatnio przy przeprowadzce wpadl mi w rece karton ze starymi albumami. Wlaczylam szanty i poleglam
Widze ze jakoszdrowiej tu u nas...tak trzymac.
A ja jutro do pracy ... i pierwsza porazka bo nie mam co z Pyza zrobic. Najbardziej sie denerwuje ze bede kogos musiala prosic zeby z nia zostal bom nie przyzwyczajona do tego. Ale jakos musze to ogarnac. Akurat teraz staremu robota wypadla. Pewnie z czasem przywykne do takich awarii:
Agatko kochany trzylatku...STO LAT!!!
Sugar wspolczuje przezyc z tata...nawet nie chce sobie wyobrazic jak sie czulas. Dobrze ze sie dobrze skonczylo.
Anita ja tez wrazliwiec szczegolnie jesli chodzi o muzyke i zdjecia. Ostatnio przy przeprowadzce wpadl mi w rece karton ze starymi albumami. Wlaczylam szanty i poleglam
Widze ze jakoszdrowiej tu u nas...tak trzymac.
A ja jutro do pracy ... i pierwsza porazka bo nie mam co z Pyza zrobic. Najbardziej sie denerwuje ze bede kogos musiala prosic zeby z nia zostal bom nie przyzwyczajona do tego. Ale jakos musze to ogarnac. Akurat teraz staremu robota wypadla. Pewnie z czasem przywykne do takich awarii:
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Hej dziewczyny, znalazlam wlasnie piosenki swojego dziecinstwa. Naprawde warto. Normalnie lezka w oku mi sie zakrecila.
Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)
Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)
..aenye
Mama grudniowa'06
jaki impas, o rany!
zycze wsim milego dnia :-)
ps jakis fajny pomysl na prezent dla mamy??? niebanalny????
zycze wsim milego dnia :-)
ps jakis fajny pomysl na prezent dla mamy??? niebanalny????
łał no co za frekwencja;-)
druga, ide po kawę
Maja - trzymam kciuki za pierwszy dzień!
Agatce wczorajsze sto lat
aenye - banalne to kosmetyki pewnie, choć moja mama uwielbia dostawac kosmetyki. A co to za okazja? Może jakaś książka-album? Albo jeśli mama kawosz to piękna filiżanka?
anita - tobie energia i radość wraca, to widać, super!!!!
druga, ide po kawę
Maja - trzymam kciuki za pierwszy dzień!

Agatce wczorajsze sto lat
aenye - banalne to kosmetyki pewnie, choć moja mama uwielbia dostawac kosmetyki. A co to za okazja? Może jakaś książka-album? Albo jeśli mama kawosz to piękna filiżanka?
anita - tobie energia i radość wraca, to widać, super!!!!
Roni21
Spider's Web
Twoja mama mowila ze nie ma jak sie wnukami chwalic
kup album i wywolaj fotki dzieci
albo cos w ten desen
jak sie lubisz pobawic to sa takie "gole" albumy i rozne rzeczy do scrapbookingu
kup album i wywolaj fotki dzieci
albo cos w ten desen
jak sie lubisz pobawic to sa takie "gole" albumy i rozne rzeczy do scrapbookingu
reklama
Agatka dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia :-):-)
jak wczesniej pisalam wczoraj mini imprezka z moimi rodzicami, dziadkiem i moja siostra, caly dzien zapierdzielam, wylizalam mieszkanie, robilam zarcie ze jak przyszli to juz sily nie mialam;-) ale bylo git
jak poszli to padlam na kanape jak dluga i relaksowalam sie przed tv 
a dzisiaj jakas senna ta pogoda w pn przynajmniej i znow nic sie nie chce
))
Aenye a moze jakis bilet do spa teraz takie prezenty popularne zalezy jaka okazja, a twoja mama interesuje sie malarstwem, pytam z okazji tych obrazow to moze np jakies fajne albumy o malarstwie???
Maja cos zorganizujesz na pewno
milego dnia
jak wczesniej pisalam wczoraj mini imprezka z moimi rodzicami, dziadkiem i moja siostra, caly dzien zapierdzielam, wylizalam mieszkanie, robilam zarcie ze jak przyszli to juz sily nie mialam;-) ale bylo git
a dzisiaj jakas senna ta pogoda w pn przynajmniej i znow nic sie nie chce
Aenye a moze jakis bilet do spa teraz takie prezenty popularne zalezy jaka okazja, a twoja mama interesuje sie malarstwem, pytam z okazji tych obrazow to moze np jakies fajne albumy o malarstwie???
Maja cos zorganizujesz na pewno

milego dnia