_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Haaalo !
Kamila , ale się uśmiałam
super !
Maju cieszę się razem z Tobą
a praca fajna - życzę hojnych klientów , oby nie zapominali o napiwkach w dobie kryzysu ;-)
Kasu opowiadaj jak było
Pingwinku Sarenka urocza i super silna !
Kasiu witaj :-) dobrze , że wróciliście już do błogiego świata ;-)
Dituś jak wujek :-( życzę zdrowia i żeby faktycznie był to pozytywny przypadek !
Dołączam się do życzeń z okazji dnia kobiet !
Ja dostałam rewelacyjny prezent od kolegi
do pięknego bukietu kwiatuszków dostałam płytę z nagranymi , moimi ulubionymi utworkami tracy chapman ! w prawdzie mam kilka oryginalnych płyt , ale ta jest wyjątkowa , bo jest na niej to co lubię słuchać najbardziej .
W ogóle to nie mogę sobie udarować ubiegłorocznego koncertu w Berlinie na który baaardzo chciałam jechać , ale sie nie udało :-( czekam na następny
W piątek byłam na urlopie i zrobiłam sobie swój mały dzień kobiet - fryzjer , kosmetyczka , zakupy i takie tam inne babskie przyjemności - sama , bez ogonka
mmm błogo !
pozdrawiam wszystkie ciepło i życzę miłego tygodnia !

Kamila , ale się uśmiałam

Maju cieszę się razem z Tobą

Kasu opowiadaj jak było

Pingwinku Sarenka urocza i super silna !

Kasiu witaj :-) dobrze , że wróciliście już do błogiego świata ;-)
Dituś jak wujek :-( życzę zdrowia i żeby faktycznie był to pozytywny przypadek !
Dołączam się do życzeń z okazji dnia kobiet !
Ja dostałam rewelacyjny prezent od kolegi

W ogóle to nie mogę sobie udarować ubiegłorocznego koncertu w Berlinie na który baaardzo chciałam jechać , ale sie nie udało :-( czekam na następny

W piątek byłam na urlopie i zrobiłam sobie swój mały dzień kobiet - fryzjer , kosmetyczka , zakupy i takie tam inne babskie przyjemności - sama , bez ogonka

pozdrawiam wszystkie ciepło i życzę miłego tygodnia !