reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Haaalo ! :happy:

Kamila , ale się uśmiałam :-D super !

Maju cieszę się razem z Tobą :tak: a praca fajna - życzę hojnych klientów , oby nie zapominali o napiwkach w dobie kryzysu ;-)

Kasu opowiadaj jak było :happy:

Pingwinku Sarenka urocza i super silna ! :tak:

Kasiu witaj :-) dobrze , że wróciliście już do błogiego świata ;-)

Dituś jak wujek :-( życzę zdrowia i żeby faktycznie był to pozytywny przypadek !

Dołączam się do życzeń z okazji dnia kobiet !

Ja dostałam rewelacyjny prezent od kolegi :happy: do pięknego bukietu kwiatuszków dostałam płytę z nagranymi , moimi ulubionymi utworkami tracy chapman ! w prawdzie mam kilka oryginalnych płyt , ale ta jest wyjątkowa , bo jest na niej to co lubię słuchać najbardziej .
W ogóle to nie mogę sobie udarować ubiegłorocznego koncertu w Berlinie na który baaardzo chciałam jechać , ale sie nie udało :-( czekam na następny :sorry2:

W piątek byłam na urlopie i zrobiłam sobie swój mały dzień kobiet - fryzjer , kosmetyczka , zakupy i takie tam inne babskie przyjemności - sama , bez ogonka :happy: mmm błogo !

pozdrawiam wszystkie ciepło i życzę miłego tygodnia ! :happy:

reklama
ciao

ja wrocilam do warszau z dzieciakami
dziadki nie chcialy oddac ;-)

mialam zostac jeszcze pare dni ale mojego tate dopadla wstretna grypa jelitowa i jeszcze dodatkowo nastraszyl nas na amen
wczoraj przyechal wieczorem lekarz, dostal zastrzyki i inne lekarstwa i poszedl spac

rano ok 5 moja mama wpada do mnie do pokoju i mowi ze tata sie przewrocil i mam dzwonic na pogotowie
potem jeszcze dodaje mi ze ma drgawki i traci przytomnosc co chwile
takiego stresu dawno nie przezylam, mialam juz najczarniejsze mysli

po tych konskich dawkach pyralginy i nie jedzeniu spocil sie jak mysz ( wszystko doslownie mokre) i organizm dostal prawie zapasci i odwodnil sie troche
przyjechala karetka po 2min, na szczescie juz jakos sie unormowalo ze tata na wszystko reagowal i normalnie mowil
po zmierzeniu cisnienia okazalo sie ze ma 40/70!!!

dostal kroplowke nawadniajaca i wszystko wrocilo do normy
ale tyle strachu daaaawno sie nie naadlam i nikomu nie zycze

biedny nawet nie pamieta jak wszedl na gore gdzie spala moja mama, dobrze ze nie zaslabl np na schodach

jeszcze mnie do teraz trzyma ten strach

ditka wysylam duzo dobrych mysli
wiem ze to trudna sytuacja
sciskam mocno

kasu i jak? wolisz byc w uk czy tesknisz za polska? jakie plusy i minusy?

anita zazdroszcze minispa i mam nadzieje ze tez w koncu uda mi sie wyrwac na jakies relaksy :-)

aha mojej malej wyrastaja dolne czworki i trojki wiec mam ogolny sajgon, strasznie mi biedulki zal

oj sugar masakra z tata, dobrze ze juz po wszystkim:blink:

ja hanki nie puscilam dzis do przedszkola, jakos po ostatniej chorobie boje sie ze ten katar sie przerodzi w jakies mega swinstwo

Helena tez juz powoli zaczyna katarzyc blee

no i wyczytalam ze U2 bedzie w Pl, ale chyba juz nie dam rady na kolejny koncert smignac, tym bardziej ze w Chorzowie, chociaz moze jeszcze pogadam z T i znajomymi

hejo :-)

wy tu wspominacie jak plodzilyscie swoje gloniki, a ja wspominam jak 3 lata temu siedzialam w szpitalu, jeszcze mialam zachcianki, J przywiozl mi ulubiony koktajl truskawkowy z ukochanej kawiarnii ;) a juz w nocy zaczely sie skurcze i o 9 nastepnego dnia byla Agatka, niesamowite jak to minelo, jutro z tej okazji przychodza moi rodzice, miala to byc imprezka dla tesciow tez ale J mama jutro na zabieg do szpitala niespodzianie idzie wiec z nimi dmuchalismy swieczki sobote, chcialam w piatek zaprosci moja siostre i J siostre z bachorkami ale ta druga ubzdurala sobie ze dzis wpadnie, a ja mialam tel rozladowany, J byl dlugow pracy no i nie wyszlo, wiec nie wiem czy sie nie obrazila musze jej zaraz wiadomosc puscic

Dita jak tam wujek, wspolczuje przezyc, moj dziadek w wieku 80 lat tez mial udar ale wszedl z tego i jutro bedzie swietowal urodzinki Agatki

Sugar nie zazdroszcze przezyc, dobrze ze wszystko git

Anitka zazdroszcze spa rowniez ;) aaa i nie ten watek ale pikna sukienka ta z wesela no i niezla laska z ciebie

Hejo

I ja sie witam.
U nas weekend bez chorob, niespodzianek. Ja caly czas jestem w ferworze szlifowania i malowania kredensu. Juz mam rany na rekach, odciski, ale widac niezle efekty.

Manka zdrowa, Julka tez na szczescie.

Dita wspolczuje, jak sie czuje wujek?

Sugar niezle przezycia! Tez wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko mu minie ta paskuda. I teraz pomyslec jak sie czuja takie male szkraby przy tej paskudzie.

Kasia no by juz te paskudne chorubska sie pokonczyly.

Atol oby zakonczylo sie tylko katarem.

Anita zazdroszcze jak malo kto;-).

Agaton To ja juz skladam najserdeczniejsze zyczenia dla naszej tu najstarszej pociechy! Sto lat sto lat niech zyje zyje nam! Bo to juz za kilka min polnoc:-p.

A mnie mija 20 marca 3 latka w spolecznosci grudniowek:-):-):-) Kiedy Manke splodzilismy to zupelnie nie pamietam:sorry2:. Wiem, ze to bylo tylko kilka dni niezlej zabawy.....:ninja2:

hej kobietki
jestem :-D bylo suuuper!!!!
Brunio bezproblemowo zostal z Wendy:tak:wrocilam dopiero po18:-)
nic nie wygralismy, ale byl fantastyczny wysoki poziom:tak:
nagadalam sie, naogladalam:-D musi mi starczyc do sierpnia

wie ktorac jak sie zamienia y i z
mam poprzestawiane i nie umiem zmienic

Sugar wspolczuje przygodz z Tata:-( zdrowka!!
ja wole uk, ale tesknie za polandia:sorry2:

Anitka super sie cie czyta:-D fajny humorek

aenye gratki wykonczeniowe:tak:

pozdrawiam wszystkie i ide spac, dopiero skonczylam rysowac:dry:

Dita, wspolczuje i pocieszam.. Dawida babcia w zeszlym roku miala udar i wyszla z tego calkiem, troche tylko smutniej uswiadomiona w kwestii swojego wieku i mozliwosci... trwalo to troche, ale jest dobrze juz :-)
trzymam kciuki!

pingwinek
, slicznie siedzi malutka :-) ja na swojego musialam czekac prawie 8mies, az zacznie normalnie siedziec! wczesniej ciagle raczkowal, dziwak jakis. jaka ulga, rany :-)
i malenka sliczna, sliczna! choc zupelnie inna :-)

kasu
, super, ze sie udala impreza :-) kurcze, az sama bym chciala pojechac i zobaczyc. i swietnie, ze mlody zaakceptowal opiekunke :-)

kasia
, gratki wyzdrowieniowe! u nas odpukac tez niezle ;-)

sugar
, wspolczuje przezyz z tata, duzo zdrowka dla niego!

anita
, sliczna babo (a propos laseczki w weselnej sukience :-)), fajny mialas dzien kobiet :-) i fajny kolega. a moze cos jest na rzeczy? :cool2:

Agaton
, wszystkiego najlepszego dla Agatki!!!

ja chcialam sie tylko pochwalic, ze MAKSIOWI PRZESTALY ROPIEC OCZKA!!!!!!!!!!!!! teraz juz oba :-D juz dwa tygodnie oba czyste (co sie nigdy dotad nie zdarzylo)
alez sie ciesze, ze nie poszlismy na ten zabieg!!!!!

Kasu na dole w pasku zadan jest ikona z klawiatura, jak sie ja nacisnie to trzeba ustawic na polski programisty. Tak jest u mnie. Czesto mi sie robi taka przestawka:-p.

reklama
Anitka super sie cie czyta:-D fajny humorek
wiosna :happy:
Poza tym nie ma chyba większego wrażliwca niż ja :sorry2: Mały szczególik potrafi poprawić mi humor na cały dzień , tydzień ... no i w drugą stroną niestety . Nie znam drugiej takiej osoby , na którą tak niesamowicie działa np. muzyka , zdjęcie , obraz . Godzinami w potrafię słuchać kawałka , który w jakiś sposób dobrze na mnie wpływa ( pewnie dlatego koledzy z pracy kupili mi słuchawki :sorry2:;-) ) Ekscytuję się do łez ... Ech ... Nie jest łatwo , ale ma to swoje uroki . Mało w tym co napisałam ładu i składu , ale mam nadzieję , że dosyć to czytelne ;-)

anita
fajny kolega. a moze cos jest na rzeczy? :cool2:
nic z tych rzeczy :no:;-):-p

Kasu wiedziałam , ze wrócisz zadowolona ! :tak:

Pati cudnie , że oczka wyzdrowiały :happy:

Sugar zdrowia dla taty :tak:

No i oczywiście najlepsze życzenia dla Agatki :-)

Ditka daj znaki co tam u wujka . Niepokojąca ta cisza :dry:

Do góry