reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Boski Masio, całą rodzina się rechotaliśmy:-D:-D Natka co chwila każe sobie włączać ,,jak dzidzius usipia":-D:-D

Dziewczyny, Ala musi napisać wytłumaczenie przysłowia ,,w marcu jak w garncu". Kurna, ponad godzinę się już zastanawiamy, co do cholery faktycznie ono oznacza. To że zmiennośc pogody to wiadomo - ale dlaczego jak w garncu??:confused:

reklama
ejo

jak ja bym chciala zeby ktos moje dzieci wzial choc na dwa dni i tak za nimi potesknic:-p:sorry2:

Maksio boski:-D

Aenye bossski Masio!!! Piekny wielkooki:tak: i slodko usypia:-D

Po calym dniu bez Brunia normalnie skreca mnie z tesknoty, pozniej sobie min godzine na przytulancach musze odbic;-)
Nawet dzis, pracowalam non stop, nawet kawy nie mialam czasu sie napic, a wyteskniona maksymalnie:happy:

W weekend konwencja w Manchesterze, mialam mlodego do siory zawiezc, ale w koncu jade tylko w niedziele, mlodego kolerzanka bierze.

Kasiu gratki pracowe:tak:

jesu, laski.. czy u was tez taka masakra z rotawirem???
u nas jakis horror, chyba zaczyna sie druga tura - w pierwszej wirus oblecial doslownie CALA rodzine, lacznie z moim 'lezacym' kuzynem, co sie prawie nie odwodnil!
dzisiaj mama polegla, a i ja sie filmuje, bo caly dzien mnie zolad boli..
Boziu, zeby moje dzieci oszczedzilo..

kasia, tez trzymam kciukasy za prace. no i pw :-)

Dita, przeszukaj google, ja lukalam ale nic sensownego nie znalazlam. na pewno chodzi o oczywistosc, po prostu ze pogoda jest zmienna, kaprysna. kurde, zajrzalabym do slownika przyslow, ale mam gdzies skitrany w kartonie :dry:

Aenye ale sie usmialam z mlodego!
Przypomnialy mi sie czasy jak Majerana tak odpadala.
Dita jak juz pisalam na gg, w marcu jest wsio od slonca po snieg, tak samo w garze moze sie znalesc wszystko. Czyli w marcu moze byc wszystko i w garncu moze byc wszystko.

Sugar pozycz mi swoich rodzicow na tydzien:-p. Tez bym im sprzedala swoje dziewczyny z piekla rodem.

Manka powala mnie na kolana. Swoim merdkowaniem, kombinowaniem, nie wspominajac o gadaniu. Dzis o 5 rano budzi mnie glos: mama, kurde rob kasze, nooo. Mama idz na dol, kasze chce.
Wczoraj dorwala w szafce zapas mydla w plynie w worku i poobcinala go na wszelkie mozliwe sposoby. Efekt? Pol wykladziny mam w mydle:baffled: Najlepsze, ze to byla mniej wiecej 6 rano i reszta chalupy jeszcze spala:sorry2:

google przeszukane na samym poczatku. Nie znalazłam NIC tłumaczącego to przysłowie.
nonka z pomoca przyszła;-):tak::-D

hehhe, dobre. Ale reszta juz pewnie spi.
Ja wlasnie koncze pic ballantinesa z cola:-p, nie majac doslownie grosza przy du pie, bo bank nas zrobil w bambuko i to niezle. Nic tyllko sie uwalic:sorry2:.

reklama
A ja nie piję. Nic od tygodnia i mam zamiar tak do Wielkanocy;-) Cel - Oczyszczenie. (Odwyk mi sie przyda:cool2:)
A na serio to próbuje to połaczyć ze zrzuceniem 3-4 kg i kieeeepsko idzie:dry:

Do góry