reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dzień dobry w ten śliczny słoneczny poranek :happy:

Wróciłam . Chorubsko rozłożyło mnie na łopatki , ale już w miarę ok , czytaj : wróciłam do pracy . Już w tamten weekend nie czułam się najlepiej , ale myśiałam , ze to zwyczajne osłabienie , ale jak w poniedziałek w pracy dostałam drgawek , a na liczniku termometru ukazało się 39,6 to dotarło do mnie , że może to być jakieś niemiłe ścierwo . Zapalenie oskrzeli + sraczko-rzygaczki + chore gardło i krtań i palpitacje serducha i znowu uczulenie na antybiotyk i przeciwgrzybiczne czopki ( <-- to było najgorsze :baffled: ) . Ale już serio dobrze :tak:
Mikołaja ścierwo nie ruszyło ( tfu tfu ) .

Lecę nadrabiać zaległości :tak:
buźki babki !

reklama
hej laski
ja w koncu bez szwagierki :-D
moj maz ma 2 dni w pracy i do konca mc wolne bo zona wybywa do london ;-) uchhhh a w piatek jade na pizama party ;-) pierwsza noc bez dzieci hyhyhy

Chorobska nam minely chociaz ja mam zapalenie plucow

aenye dobry wybor hehe

anitko, mam nadzieje ze szybko sie pozbieracie
zdrowka zycze

dita tez bym wsysnela taka kiebane

i mam prosbe
wiem ze niedawno to bylo
ale pilissss poleccie cos fajnego z filmow do sciagniecia
maze by tak watek zalozyc filmowy? bo sie gubi w gaszczu...

Hej
I ja sie witam poweekendowo

U nas Manka przestala chorowac w piatek dopiero. Na szczescie teraz je za trzech, wciaga wsio co jej w lapy wpadnie.
Anita wspolczuje chorubska, doskonale sobie zdaje sprawe jak sie czulas, my mielismy podobnie.

aenye gratulacje kompa, ja sie nie znam na nich. Dla mnie ma dzialac:-).

Roni ja nie mam pojecia, jestem do tyyyylu z filmami.

My dalej dzialamy w domku...ostatnie poleczki, domalowania itd.
U nas od kilku dni wiosna ba nawet lato...ciepleko, sloneczko, place zabaw pelne. Az chce sie spacerowac. A my teraz tak blisko wszedzie mamy:):):)

Chorowitkom zdrowka zycze.
Mnie od dwoch dni cos gardlo boli...moze nic sie nie rozwinie.

Aenya super ze masz spacje :-D:tak:
Anitka dobrze ze juz zdrowas
Wszystkim chorym zdroka duzo
U nas ładne słonko swiecie nie jest za ciepło ale fajnie bylismy dzisiaj na spacerze ze 2 godziny przy okazji kupiłam okulary wkoncu :-)sie ciesze bardzo wkoncu sobie prosto pazury pomalije :-D:-D
Dla mnie pewnie wsio ryba czy mac czy pc :-) ja i tak w linuxe pracuje czym zaraziło mnie moje kochanie

Moja rodzina własnie poszła spac cała jak fajnie jak cicho w domu :happy:

noo trochę poczytałam , ale spamiętać wydarzenia tygodnia ... mnie to przerasta ;-)

Kasu jak operacja taty ?? Wszystko ok , mam nadzieję ? A sukienka śliczna ! :tak:
Może się w końcu zmobilizuję i wrzucę fotki z ostatnich wesel , bo chciałabym pochwalić się swoimi sukienkowymi zdobyczami .

Pati z niecierpliwością czekam na Masiowego zęba :tak: i fajnie , że z kompa zadowolona jesteś .

Dita , ja to myślę , że Ty to uzależniona od komplementów jesteś , że tak psioczysz na swoją figurę i czekasz na odzew z pochwałami :-p:-p:-p głupia Ty ! śliczna jesteś i masz super figurkę - super ramiona i super cycki , zgrabne łydki i kształtny tyłek ... ech ... chyba Ci będę codziennie rano wysyłała sms'a chwalącego Twoją figurę ;-) kompleksie Ty chodzący !

Kamila korzystaj z błogiej ciszy ;-)

Pingwinku dla was duuużo zdrowia !

Maja , Agaton dobrze napisała a'propos pracy - szukaj dalej ! i zdrówka dla Ciebie !

Kiciu witaj :happy: napisz dwa słówka jak Olafek ? zdrowy , grzeczny ? Buźki dla Was !

Ostatnia edycja:
Kiciu witaj :happy: napisz dwa słówka jak Olafek ? zdrowy , grzeczny ? Buźki dla Was !

Anitka czesc :-)
Oli zdrowy , jakos mi nie choruje tfu tfu tfu, czasem tylko katarek zalapie!
z grzecznoscia to hmmm jak to dwulatek - wszedzie go pelno!
zaczyna ostanio gadac, bardzo sie ciesze bo myslalam ze ta chwila juz nie nadejdzie :-D

No widzisz ! Suuuper ! :happy: Na każdego przychodzi pora ( Roni :-p;-) ) !
Bardzo się cieszę i gratuluję Olafkowi !
No i życzę Wam oczywiście udanego urlopu ! No ale mam nadzieję, ze odezwiesz się zanim wyjedziecie ;-)

reklama
Anita ale mialas masakre:szok: zdrowka zycze:tak: dobrze ze Mikolaja nie wzielo:tak:
co do taty to dzieki dziubku, wszystko sprawnie poszlo, juz jest w domu, tylko teraz boli:-( ale dzielny;-)
sukienke wlasnie dostalam i jest za duza:-(ehh... moze wystarczy zebym ramiaczka skrocila i wypchala stanik:-D:szok::rofl2: musze pokombinowac
ty zgraj foty koniecznie!!!!!

Kiciu Witaj:-)

Do góry