reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ok, jestesmy po obiedzie
od zawsze uwielbialam kluski 'z dziurka', zaraz pekne:rofl2::-D

dita nie wmowisz mi ze nie masz figury do takiej sukienki:sorry2:
z reszta wydaje mi sie ze to jest fason ktory kazdemu pasuje
[na moj typ ciala- pociazowy fald+ biodra:-D]

aenye ja nie mam od kogo pozyczyc:sorry2: w zeszlym roku bylam 2 razy w tym samym bo nie umialam nic kupic:dry:

reklama
e, nie, ja mam okropne nogi, grube uda i w ogóle nie pasują mi takie fasony niestety:no:
Do takiej sukieneczki trzeba być filigranowym, mieć zgrabne łydki,ja wyglądam w takich jak kaczka.
Zostają mi suknie po kostki;-)

ejo

u mnie samopoczucie troche lepsze, jedno ucho sie odetkalo, ale drugie zatkane, plus mega glutowy katar

za to dziewczyny zdecydowanie lepiej, troche kataru i od tego leciutki kaszelek, wiec juz wlasciwie nic nie daje oprocz rutinacei w tabl plus witaminki

fak fak fak ja nie mam zadnych znajomosci w przedszkolach i po nocach nie spie ze znow sie nie dostana, tym razem juz obie:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

kasu sukienka swietna:blink:

Kasu kiecka swietna.
Przedszkola oczywiscie sa ale poki co dofinansowanie nam sie nie nalezy bo dochody z zeszlego roku biora pod uwage.
Aj dylematy dylematy...dochodze do wniosku ze obecna sytuacja na rynku nie jest odpowiednia zeby ambicjami sie unosic. Poki co zaczepie sie w jakiejs knajpce na wieczory i moge dalej szukac a kasa jakas tam bedzie z tego. Tu wszystko max do 23 otwarte wiec sie nie przemecze za bardzo. Bo ta robota fajna ale nie podreperuje sytuacji finansowej.
A nie chce na pol roku sie zaczepic bo oni potrzebuja kogos pewnego. Wlascicielka tej firmy jest w 7 miesiacu ciazy i niedlugo bedzie na macierzynski zmykac. Nie chce byc swinia i wystawic ich po kilku miesiacach.

Kasu a wlasnie...czemu za zlobek placisz?
Bo cos kiedys mowilas ze musisz pracowac zeby Ci zwracali a teraz pracujesz,tak?
Chyba ze poki co bez umowy?:confused:

Maju nie zwracaja mi kasy bo dalej jestem jako apprientice a wtedy nic nie doplacaja. We wtorki mialam pracowac jako drugi tatuazysta ale albo potrzebuja mnie na recepcji, albo Bruno chory, albo mam swoja 'niedochodowa' robote, albo jak juz moge to nie ma ruchu:dry: wiec sie na razie nie rejestruje, bo nie ma czego a i tak mam na to 3 miesiace od rozpoczecia dzialalnosci. Ale nawet jak sie zarejestruje to nic nie doplaca, bo jeden dzien to za malo godzin jest, trzeba pracowac min16. Niby moglabym sciemnic cos- ale nie chce. Mysle ze do lata sie rozkreci, jakos na razie dajemy rade. Choc i tak jak co tydzien mam zaplacic 84f za 3 dni to mnie skreca bo nie zarabiam tyle:sorry2: No ale co zrobie, nie mam z kim zostawic mlodego a jakos nauczyc sie musze:dry: takie zycie ciagle wiatr w oczy:dry:

Rozumiem czyli nie na umowie tylko self-employed.
Dobrze ze chociaz perspektywa rozwoju w zasiegu reki = poprawie zarobkow.

no wlasnie Maja , mialam zapytac o przedszkole, no nie wiem najlepiej wy znacie Wasza sytuacje , przeanalizujecie z M i podejmijcie decyzje....
A ja sie smieje dzisiaj bo mowilyscie mi jak stracilam prace ze kasa sie jakos znajdzie i racja, J ma wciaz jakies kompy do zrobienia ;) tak prywatnie a w firmie po raz pierwszy dostal premie kwartalna w sensie podwojna pensje, nie to ze on kiepsko pracuje tylko caly team musi wypracowac premie choc nie wszyscy pracownicy dostali wiec sami nie wiemy jak to jest, jednak bardzo sie cieszymy bo przynajmniej na miesiac ulga ogromn adla nas

reklama
witam

sluchajcie wszystkie tu takie chore, czy komputery sie popsuly?:confused:

mam juz bilety na koncert Madonny, ponawiam pytanie, czy ktos chce?

dwa pingwinek bierze chyba, to miejsca przy niej beda:-)

Do góry