reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hue hue
A ja się wczoraj wyrwałam z chałupy na spotkanie z kumpelkami z liceum, super wieczór! D. został z potworami, podobnież budziły się rycząc symultanicznie, ale jakoś je uśpił i w sumie jak przyszłam to spały. Maciek jeszcze mi trzasnął pobudkę w nocy ale potem już luz do rana. Nawet nie bardzo padnięta jestem.
Dziś startujemy z karmieniem marchewą małego :-)

reklama
Czesc laski :)
Pingwinku zdrówka dla was duzo
Kasia fajnie ze wiczorek udany miałaś :-), ja tez cos planuje dac małej ale jakos to odwlekam w czasie od tygodnia chyba
A jesli chodzi o since i podrapania to Filip u mnie wygląda jak po zderzeniu z tirem to mały kaskader ma ze cztery siniaki na twarzy do tego rozciecie na czole
Aenya u mnie tez komp musi byc ładny :) wogole to ja lubie rzeczy co sie ładne prezentuja a mazy mi sie apple biały cieniutki :-)
Biletow na madonne nie chce bo dopadł mnie kryzys własnie zrobilam przelew za kredyt na mieszkanie i sie załamałam wyczysciłam konto do zera :-( niech ten frank spadnie troszkęjuz
Unas ładne słonko czuje wiosne w kosciach :)
Szukam sobie nowej fryzury ale takiej zupełnie innej niz zawsze i nie wiem co chce pójde chyba opachole sie na krutko mocno i bedzie :-p

Ejo.
I nie wiem co pisać.
Cały dizeń przeleżałam, przeplątałam się, przebolała mnie głowa, nie zrobiłam nic, nic nie ugotowałam, nie sprzątnełam, jak w tym kawale:
Przychodzi baba do lekarza i mówi, ,,panie doktorze, jak bym tak siadła to bym siedziaaaałaaaa i siedziaaałaaa, a jak się położę to bym tak leżaaaałaaaa i leżaaałaaaa, co mi jest?" ,,Wie pani co? Jak bym tak panią kopnął w du pę to by pani tak leciaaała i leciaaała....";-)

no ja tez sie czuje do dupy:baffled:

zatoki bola i ogolnie jakis syf:dry:

pisac tez za bardzo sie nie chce, nic sie nie chce

hehe, Dita ;-)
to pisz, o czym sobie myslalas, jak siedzialas i lezalas ;-)

ja wczoraj bylam na pogrzebie taty przyjaciolki, smutno bardzo :-(
ale nie chce smecic, to dodam, ze potem byla mila kolacja u moich rodzicow na tym nowym m, byli tesciowie, szwagrowie i wujkowie ;-) dzieciaki szalaly, poszly spac przed 22, a wstaly, a jakze, 6.21 Maks, 7.01 Filip :sorry2:
w ogole to znowu gorzej kaszla, znowu sucho, mimo, ze nadal robie im inh 2xdziennie i daje rano i po poludniu mucosolvan :-(
chyba jutro pojde z gnidkami do lekarza..

Maks tak w ogole na dniach bedzie mial zeba :-D pekniete dziaselko juz! wreszcie :-D

Ja dalej jak zombie. Poszłabym spać na trzy dni, ale nic z tego - spać tez nie moge;-)
Oby do wiosny bo to chyba wiosenne zmęczenie. Na narty tez mi ise nie chce, na imprezy tez, eeech;-)

Ciepłe słonko dziś w dzień było, w końcu zrobiliśmy ognisko z kiełbaskami na podwórku;-)
Zwlokłam się, fajnie było.
Jesu, jutro do pracy, a ja mam wrażenie że dziś jest piątek:confused:

dita, tez tak miewam ;-) to sie nazywa myslenie zyczeniowe ;-)

sie tylko pochwale, ze mamy nowego i fantastycznego lokatora ;-)
nazywa sie HP Pavillion ;-)
i jest pikny ;-)

kamila, mi sie tez maki podobaja, ale widzialam, jak wyglada mak przybrudzony; nie jest juz tak ladny i czysciutko eteryczny. a moje niepedantyczne podejscie do przedmiotow martwych dobrze by nie wrozylo jego urodzie ;-)
poza tym cos mam wrazenie, ze moglabym sie mocno denerwowac, poczatkowo przynajmniej nie ogarniajac makowej wszechrzeczy ;-)

dzizas! znow mam spacje!!! :rofl2:

reklama
Do góry