reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Cosmo dobrze ze z dzieciaczkami lepiej, mam nadzieje ze w domu dobrze sie Wam uklada:happy:
Kasiu podziwiam za poczko robienie, ja nie umiem:-( ale takiego zrobilas mi smaka ze chyba bede probowac:-p
co do wrzaskow, ja w takich sytuacjach biore na rece zeby pokazal/wziol co chce. zwykle wtedy sam nie wie co chce:sorry2:
ale na szczescie najczesciej sam sie okresla z potrzebami:happy:
i gratki doktoratowe:tak::-)
aenye jak tam bibka??
kamila ja bym wlasnie skorzystala z okazji i mloda starala sie przetrzymac, bo jak wie ze ja nosisz jak poplacze to bedzie beczec:sorry2: bede 3 mac kciuki

lucky gdzie jestes??

jeny jaka ja jestem wykonczona:baffled: wszystko mnie boli
wczoraj mialam dosyc duza robote w japonskim klimacie plus poprawka i do tej pory wsio czuje:dry: chyba musze na basen zaczac chodzic znow bo mi kregoslup nie wyrabia:dry:
nic, spadam chalupe ogarnac
milego dnia wsiem zycze

reklama
kasu - heh, no ja też chce tak z młoda zrobić, wziąć na ręce żeby pokazała co chce, ale ona się wtedy wyrywa i jeszcze głośniej krzyczy, bo ona chce miec to coś natychmiast, a nie bawić się w pokazywanie;-)
Chiba bunt dwulatka.
Teraz tylko do osiemnastki;-)

cosmo - odnośnie zrzucania kg, jeśli tak bardzo ci na tym zależy a próbowalaś już diet i ćwiczeń - udaj sie do lekarza. przede wszystkim musisz zbadać hormony, ewentualnie wizyta u dietetyka. Wiem,ze nie łatwo w twoim przypadku ot tak wyjść choćby do lekarza, ale jeśli ci bardzo zależy, to może ci się uda wyrwac na 2 godzinki;-):tak:

roni - a propos - jak twoje odchudzanie?

kamila - o rajusiu, współczuję... Dla mnie ine ma nic gorszego od tego jak dziecko nie daje spac w nocy... Trzymaj się, im starsze tym będzie łatwiej.
lucky - jak wyżej;-)

Miłka - a ty jeszcze jesteś? Bo nie wiem, czy mam pisac to streszczenie czy nie;-)

kasia- ja tez podziwiam za pączkorobienie, ja z tłustoczwartkowych przysmaków jedynie faworki smażę;-)

Ostatnia edycja:
kamila, oraju.. dla mnie to najgorszy horror, nocne niespanie.. w ogole jak jestem niewyspana to bez kija nie podchodz, a jak dzieci budza sie kilkanascie razy w nocy - raz jedno, raz drugie- to mam ochote byc jak Carrie :-D
przetrzymaj placzki, utulaj w lozeczku, moze sie uda? trzymam MOCNO kciuki!

witam sie

no laski tak zescie dobrze trzymaly te kciuki za bilety ze mam 5 za duzo, chce ktoras:-D

ale jaja, moja kolezanka ze znajoma siedzialy od 24 i probowaly kupic blety w lepsze(blizsze) sektory i normlanie do 2 nie dalo rady, potem od 5 do 8 tez nic, wreszcie do mnie zadzwonila i w przyplywie desperacji ja tez zaczelam proby, juz wszystko jedno gdzie, no i oczywiscie ja kupilam i ona tez:-D

kamila u mnie noc tez masakryczna, Helena budzila sie co 30min i mnie wolala, az wreszcie poszlam do niej spac, bo myslalm ze oszaleje:baffled:

marze o poworcie do domu i polozeniu sie spac

kasia gratuluje ty nasz naukowcu:happy:

Dita im strasze tym gorzej :-D:-D gdzie te poczatki jak wstawała tylko o 2 i 6 na jedzonko :-(
Atol po ile masz bilety? i wspołczuje nocki
Ja tez biore na rece prosze zeby pokazał jak wyje ale zazwyczaj wyje dalej bo nie wie co chce :confused:
Dzieki dziewczyny za miłe słówka mam nadzieje ze dwie noce wystarcza zeby ja nauczyc ze mamusi raczki juz odpadają:baffled:

Hej, a ja dzis zbieram manatki, zostawiam starego i jade do kate sie napic, a co. Musze odreagowac.

reklama
no to dziewczyny milej imprezki, zazdraszczam:-p

kamila mam te po 400zl siedzace

a do eventimu nie moge sie dodzwonic bo od razu sie poczta wlacza, chyba poczekam do poniedzialku, bo dzis to mega sajgon:dry:

Do góry