reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u mnie dziewczyny ogladaja mini mini i kolacyjka jest

chore obie, ale bez tragedii

moze kolejny raz bez lekarza sie obejdzie:sorry2:

mam nadzieje

od jutra sprzedaja bilety na Madonne, kolezanka ma wyczaic przez neta, jakiegos mam stresa ze nie dostaniemy:dry:

reklama
Atol trzymam kciuki za bilety coby sie udalo.

M mi zawalil caly przedpokoj kartonami...odkopalam droge do kompa hehe.
Kawke pykne i biore sie do roboty.
Firanki musze przerobic troche bo nie ta dlugosc.

Atol - też trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Mnie moje młodsze dobija.:confused2:
Od kilku tygodni jest po prostu nieznośna.
Drze się cały czas o wszystko.
Np stanie przed regałem i zaczyna wrzeszczeć. Ja podchodze i pytam - podać ci coś? Co podać? A ona zaczyna jeszcze głośniej wrzeszczeć, tupać i skakac ze złości i krzyczeć tylko ,,daaaaaaj". Próbuę ją wziąć na ręce i mówię, ,,pokaz mi co ci dać"
A ona wyrywa się, jeszcze głośniej wrzeszczy i jeszcze głośniej ,,daaaaaaaj!!!!!!''
I tak jest ze wszystkim, rano o wstawanie, wieczorem o spanie, o kąpanie, o bajkę o wszystko. Jeszcze niedawno po prostu mówiła co dać ,,mamusiu, daj mi gazete/misia/ksiązeczke/ coś co n tym regale leżało. Teraz wstaję - słysze wrzask i awanture. Wracam z pracy - wrzask i awantura.
Jezu, ja już nie mam siły, gdzie sie podziało moje kochane dziecko????????

elouu
wlasnie wrocilam z pracy, zjedlismy kolacje, Brunio sie bajkuje, D. szykuje na trening, ja chwila relaksu z herbata przy bb
ale musze go isc klasc spac

cosmo 3 maj sie, duuuzo zdrowka i sil zycze
dita marsz po holtera:tak:
anitka widocznie lubi opiekunke:tak:
o sugar zazdroszcze sasiadow, ja zeby gdzies z malzem wyjsc musze do Polski jechac, teraz zebym mogla jechac na konwencje musimy mlodego do mojej sis pod Londyn zawiezc:baffled::dry: a na czym byliscie??
aenye zycze konca sraki;-)
atol musicie chyba szybko wykupic, bede 3 mam kciuki:-D

a propo paczkow nie zjadlam ani jednego:dry: lubie tylko polskie, nie chce mi sie isc do sklepu:sorry2:

Ostatnia edycja:
a ja jestem walnięta i przeczytałam wszystko, ponad 100 stron :-D

niestety nie mam takiej pamięci jak Dita więc nie skomentuje duuużej większości, tylko to co pamiętam

Patrycja gratuluję nowego czlonka rodziny, Nadia ładne imię :tak:

Roni co to za dieta, że zrzuciłas 6 kg? ja mam mega dużo do zrzucenia i już brak nadziei że kiedykolwiek to nastąpi no i fajna dziara :tak:

Nieistotna fany ten wypiekacz chlebka mi się też marzy, Taki ale na razie na marezniach się skończy

Sugar a Tobie zazdroszczę tego Szymona, please sklonuj mi go;-):-D

Michaś sra mi na potęgę już 11 kup zrobił, idą mu kolejne zeby jak będą szły w tak zaskakująco szybkim tempie to wszystkie wyjdą zanim orajel do nas dotrze :-D

Szkarlatyna młodego okazała się nie szkarlatyną tylko rumieniem zapalnym i nie potrzebnie brał dodatkowo 10 dni antybiotyku a Maja przy nim profilaktycznie :baffled:

Majka śpi od 18 ciekawe o której mi pobódke zrobi :blink:

Idę ululac młodego, ma teraz manie przeglądania się w lustrze i tak fajnie sobie krzyczy i sie chichra o buziakach nie wspomnę :rofl2:

ona wyrywa się, jeszcze głośniej wrzeszczy i jeszcze głośniej ,,daaaaaaaj!!!!!!''

U mnie też ostatnio jakaś makabra. Ja tam jak drze się mówię "mama krzykaczom nie daje niczego, trzeba się uspokoić i ładnie powiedzieć poproszę to mama da" i robię co mówię. W 90% przypadków nic mu nie daję bo się drze i nie wychodzi poza ten etap ;-) To chyba tak jest naprzemiennie, miesiąc grzeczne, miesiąc ryków, przynajmniej jakoś u mnie tak bywa. ;-)

My dziś zrobiliśmy akcję pączek, chyba usmażyłam z setkę pączków - 5 talerzy piramidek :-D Rodzina była pożerać. :-)

A ja dziś skończyłam drugą wersję doktoratu (w końcu), jutro idę do labu podrukować wytworzone pdfy

kasia, gratulacje!!! jaaaaaaaaaaaak ja marze o dniu obrony pracy mgr..na doktorat na bank sie nie porwe, bo praca naukowa szczegolnie w humanistyce to nie moja bajka, ale ciebie podziwiam!!! wow :-)
bosz, na humanie skonczylabym w okularkach - denkach i w jednej garsonce przez 40lat :szok: taki u nas powszechny stajl. :-D
nie do wiary, co ci ludzie wypisuja. ostatnio D zlapal jedna z moich ksiazek z teorii reklamy - niby mogloby sie wydawac przyjemne! - i uczynil zen glowna atrakcje imprezy :-D cytaty sluzyly za toasty :cool2:
nowomowa tylko dla humanistow zrozumiala. a niby to o jezyku i literaturze polskiej :-D i po co to?

dzis idziemy na bibke do mojej psiapsioly :-) mama przyjedzie na noc, kochana moja, zebym sie mogla wyspac..ufff :-)

Maks wciaga kolka cheerios.. juz z tym nie walcze, i tak Filip co chwile go nimi karmi.. chyba nic mu nie grozi, co?:dry:

cosmo, co za masakra z ta szkarlatyna!.. konowaly czy co?? i super, ze Majka lepiej je.. a co z W?

reklama
Witam sie porannie
Jezu nie wiem co sie dzieje z mała nie chce spac u siebie nie chce tez z nami chce na rekach boze juz nie wyrabiam ci noc to gozej dzisiaj spałam miedzy 2 a 4 od nowa co ja połoze płacze usnie to sie budzi sajgon jakis a nie chce zeby płakała bo filip wstanie i bede miała dwojke nie spiacych :confused: oddaje młodego dzis dla babci dwie noce bede ja szkolic z tym spaniem
Kasia Dita ja mam to samo wrzask o wszystko
zdrowka wszystkim
Ide po zapałki bo mi powieki opadają

Do góry