reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye no właśnie tak robię w sob i nd, ale na tyg jak jest z nią mama to ją kładzie bo chociaż ma troszkę spokoju, a mama z tych ciśnieniowych i po operacji kręgosłupa, wiec się nie sprzeciwiam, i "cierpię" wieczorami:-p

Sugar fajnie jeszcze troszkę i będziesz miała spory popyt na klony Twojego S ;-):-D

Agutka Pyzak tez tak miala przez jakis czas ze padala w dzien ok 16-17
Przemeczylam ja kilka dni pod rzad do 19 i kladlam dopiero wtedy.
I jakos sie wsio ustabilizowalo poza tym ze ona itak wieczorem pozno chodzi spac bo jakos przy tym zamieszaniu nie ma komu jej polozyc wczesniej.

moja Helena tez spi w dzien, okolo15 sama idzie do lozka:-)

hanka teraz jak jest chora to tez spi, ale jak byla zdrowa to nie chciala spac juz w dzien i byl problem bo jak nie spala to byla mega marudna i nie mogla zasnac z nadmiaru wrazen wieczorem, a jak spala to latala do 23 bo spac jej sie nie chcialo:sorry2:

Sugar toż to czysta patologia :-D matka na imprezie i rownoczesnie impreza w domu, a sasiedzi patrza :-D

Nie wyobrazam sobie zeby moje dziecie nie spalo w dzien, obojee bysmy zwariowali

Agutka co do pytania do lapis w domu, wstrzymuje sie z odpowiedzia czy to mozliwe bo sa problemy z strącalnikiem, jak cos bede wiedziec dam znac, ale oczywiscie odradzam i polecam dentyste :-p

reklama
Moje podobnie jak Agutki - nie śpi w ogóle w dzień, był czas kiedy o 17 kładla sie choćby na podłodze i zasypiała, ale przetrzymałam ją do 19 i teraz właśnie po dobranocce idzie spać.
W dzień never, niestety:dry:
No chyba ze czasem w samochodzie.

Kurcze, już piątek, ale ten czas zapitala, szok:dry:
A, nie chwaliłam sie jeszcze że moją siostrę wciagnęłąm właśnie do roboty, od poniedziałku zaczyna, bo sami z szefem nie dajemy rady, sam mnie zapytał czy moge ją sciągnać jeśli ma czas bo nie ufa obcym, a mi owszem;-)
Agata właściwie tylko w piątki na uczelnię chodzi, poza tym dwa razy na 14 i na 16 więc sobie dorobi;-):tak:

Do góry