Może ktoś ma ochotę dołączyć do mnie i moich znajomych ze studiów z dziećmi na majówkę na Warmię?
Miejscówka to Agroraj Miejsce nr jeden - Agroraj:
AGRO RAJ
Podaję ceny:
Miejscówka to Agroraj Miejsce nr jeden - Agroraj:
AGRO RAJ
Podaję ceny:
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 1 dziecko (z własnym łóżeczkiem) - pokój dwuosobowy , po 50 zł za nocleg od osoby dorosłej, tj. 100 zł za pokój
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 2 letnie dziecko - pokój trzyosobowy za 120 złotych za nocleg, lub pokój dwuosobowy z dostawką również za 120 złotych za nocleg,
* dla rodziny: 2 os. dorosłe, dostawka dla jednego dziecka + drugie dziecko z własnym łóżeczkiem - apartament za 150 zł za dobę (sypialnia z łożem małżeńskim, pokój z aneksem kuchennym, łazienka)
* dla rodzin bez dzieci - pokoje dwuosobowe za 100 zł za pokój/doba lub dla większej rodziny - apartament (2 sypialnie, pokój wypoczynkowy z aneksem kuchennym, łazienka) za 200 złotych za dobę.
Ceny wyżywienia kształtują się następująco:
* Śniadanie - 9 złotych (od osoby dorosłej)
* Obiad - 23 złote
* Kolacja - 12 złotych
Specjalna kuchnia dla dzieci w wieku do 3 lat (oddzielnie przygotowywane posiłki) - 50 % stawki za wyżywienie osoby dorosłej.
Chciałam się pochwalić, że udało mi się zbutelkować potwora, butelka ostatniej szansy (Tommy Tippee) go przekonała :-)* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 2 letnie dziecko - pokój trzyosobowy za 120 złotych za nocleg, lub pokój dwuosobowy z dostawką również za 120 złotych za nocleg,
* dla rodziny: 2 os. dorosłe, dostawka dla jednego dziecka + drugie dziecko z własnym łóżeczkiem - apartament za 150 zł za dobę (sypialnia z łożem małżeńskim, pokój z aneksem kuchennym, łazienka)
* dla rodzin bez dzieci - pokoje dwuosobowe za 100 zł za pokój/doba lub dla większej rodziny - apartament (2 sypialnie, pokój wypoczynkowy z aneksem kuchennym, łazienka) za 200 złotych za dobę.
Ceny wyżywienia kształtują się następująco:
* Śniadanie - 9 złotych (od osoby dorosłej)
* Obiad - 23 złote
* Kolacja - 12 złotych
Specjalna kuchnia dla dzieci w wieku do 3 lat (oddzielnie przygotowywane posiłki) - 50 % stawki za wyżywienie osoby dorosłej.