reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Może ktoś ma ochotę dołączyć do mnie i moich znajomych ze studiów z dziećmi na majówkę na Warmię?
Miejscówka to Agroraj Miejsce nr jeden - Agroraj:
AGRO RAJ
Podaję ceny:
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 1 dziecko (z własnym łóżeczkiem) - pokój dwuosobowy , po 50 zł za nocleg od osoby dorosłej, tj. 100 zł za pokój
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 2 letnie dziecko - pokój trzyosobowy za 120 złotych za nocleg, lub pokój dwuosobowy z dostawką również za 120 złotych za nocleg,
* dla rodziny: 2 os. dorosłe, dostawka dla jednego dziecka + drugie dziecko z własnym łóżeczkiem - apartament za 150 zł za dobę (sypialnia z łożem małżeńskim, pokój z aneksem kuchennym, łazienka)
* dla rodzin bez dzieci - pokoje dwuosobowe za 100 zł za pokój/doba lub dla większej rodziny - apartament (2 sypialnie, pokój wypoczynkowy z aneksem kuchennym, łazienka) za 200 złotych za dobę.

Ceny wyżywienia kształtują się następująco:
* Śniadanie - 9 złotych (od osoby dorosłej)
* Obiad - 23 złote
* Kolacja - 12 złotych
Specjalna kuchnia dla dzieci w wieku do 3 lat (oddzielnie przygotowywane posiłki) - 50 % stawki za wyżywienie osoby dorosłej.

Chciałam się pochwalić, że udało mi się zbutelkować potwora, butelka ostatniej szansy (Tommy Tippee) go przekonała :-)

reklama
Hej Dziewczyny,

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ( wiem, wiem mamy końcówkę lutego a ja się obudziłam) :-p

Kurcze miałam normalnie pietra aby tu znowu zajrzeć :sorry2:

U nas wszystko OK., Milak chodzi do żłoba oczywiście zaliczyła po pierwszych pięciu dnia choróbsko z temperaturą powyżej 40 stopni – przyznam, że miałam wtedy najgorsze myśli. Podleczyła się i teraz znowu chora i siedzimy w domu echhhh każdy mi mówił, że jak będzie żłobek to i zaczną się choróbska.

Jakieś grudniowe dzieciaczki chodzą już do żłobka?

Udało mi się zaaklimatyzować w nowej pracy i odnieść już pierwsze poważne sukcesy, chociaż teraz wszyscy jęczą o kryzysie i tez się z A. zastanawiamy czy siedzenie teraz w bankowości to dobry pomysł.

Jeśli któraś z Was może napisać tak pi razy drzwi co się przez ten okres u Was działo będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam gorąco :tak:;-)

Miłka myślałm że już całkiem ta bankowość cię zjadła i pracujesz 24 h na dobę :confused:, a tu taki miły gość, a dlaczego się bałaś:sorry2:?

a co słychać dużooooo, u każdej coś ciężko by opisać, ale jeżeli już to Ditka da radę, no i już padła propozycja kolejnej Istebnej na jesień, :tak::baffled::confused: zgodzisz się jeszcze raz zorganizować wszystko:sorry2:

Buźka zapracowana mamuśko:tak:

Ooo Miłka ! Normalnie telepatia :-p myślałam wczoraj o Tobie ! Dobrze , że u Was dobrze ! A z tego co się tu czyta , to faktycznie dzieci przywlekają chorubska ze żłobków i przedszkoli ! :dry:

Milka, heeeeeeeeeeej!!!
co do przedszkoli to masakra, Filip tydzien przed swietami zaczal chorowac i do teraz co chwile cos.. co sie podleczy, dwa dni w zlobku i znowu chory.. teraz na tapecie rotawirus :crazy: Maks zmasakrowany, a na dodatek i mnie, i D to scierwo tez lapie :baffled: coraz gorzej mi dzis, normalnie juz trzy razy lecialam do kibla myslac, ze bedzie paw..
dramat :dry:

przez to malenka Nadie (a jednak!) widzialam raptem trzy razy :dry: fak!
ps dla Milki - zostalam ciocia w ost. srode, dzidzia niemal przez sciane, wiec cudne towarzystwo :-)

ze streszczen to Ditka najlepsiejsza, ale wsio po staremu ;-) tylko ten kryzys pieprzony..

Miłka witaj :)
Kasia a co w butli dajesz? U mnie walka z butlą i mają ciag dalszy :baffled: nie wiem ile juz czasu jak jej sie chce to zje jak nie to wyje i koniec
I super osrodek na majówke :tak:
Ja spadam na aeroba :-p

Aenye zdrowka wam zycze! rota okropienstwo:baffled:
Milka witaj! u nas ok, Brunio chodzi do zloba 3 dni w tyg, tez chorowal ale daje tran; z nowosci to go ochrzcilismy :)

Kurcze a ja caly dzien nie moglam sie z netem polaczyc. Kradne od sasiadow:)i chyba wyjechali i wylaczyli router.

Chcialam sie pochwalic ze przeszlam do nastepnej tury interview w tej robicie co tak mi sie tam podobalo. W przyszly wtorek znow jade:)

Milka kope lat babo.:)

reklama
ejo

zdycham, a do tego mialam mega ciezki dzien w pracy i jutro sie zapowiada cd, kocham NFZ i osoby tam pracujace, chyba maja specjalne szkolenia jak zostac mega nieprzyjemnym i bardzo niepomocnym :angry:

taninal jest bez recepty

milka he hej witaj

maja gratuluje, kciuki trzymam

plus taki ze Hanka zdecydowanie lepiej sie czuje, tzn ma jeszcze mega katar i kaszle, ale juz nie ma temp, przez to ozywila sie bardzo i rozrabia jak zwykle

Do góry