reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam z rańca:baffled:

kate - jak znajdziesz coś ciekawego na Stansted to krzycz, moze sie razem załapiemy;-)

tak, jak sie cos bedzie ukonkretniac to dawajta znaki, ja tez chetna na maksa. najwyzej sama :blink:

u nas wsio ok, Fiol bidul mial od sob rotawira, zapomnialam wam powiedziec. w sb i nd rzygal, wczoraj troche rozwolnienie, ale ogolnie wsio wczoraj juz z nim ok - humor, apetyt. tylko cos jeczal przez sen, ze go zeby bola. matko, ten to sie nachoruje..

Nieistotna
, dzielna mamo walczaca z prochnica! do boju :-) dacie rade!
tak mnie sfilmowalas, ze ostatnio malo nie padlam na zawal zagladajac Fiolowi w zeby. az sobie przypomnialam, ze jadl wczesniej rodzynki :sorry2::-D co na szczescie potwierdzilo mycie zebow.

jakimi szczoteczkami myja wasze bable zeby? my elektryczna, bo sami mamy takie i Fiol zwyklej nie chcial, kupilismy mu jego wlasna w ksztalcie delfinka. myslicie, ze cos mu zaszkodze?

mala moja chrzesniczka cudnieje z kazdym dniem, ciagle spi i wciaz nie ma imienia ;-) chociaz juz sie zawezilo do Nadii, Soni i Julii. niby. przed porodem miala byc Ula albo Matylda :-D
juz sie zaoferowalam, ze nawet im Sare odstapie, jako ze moze nigdy miec nie bede ;-) ale nic :-D

Elo.
Aenye - u mnie zwykłą szczoteczką myje, ale u mojego brata Lilu ma elektryczną bo oni też elektrykofile i nie chciala innej i spoko. Już pół roku myje.

Koszmar z tymi rybami. Co ktoś do nas przychodzi to znosi nam jakieś ryby :baffled:
Zaraz przyjdzie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ;-)
Mamy aktualnie oprócz gupików oraz mikrogupików (ciągle żyją ze dwa czy cztery), cztery otoski (plus piąty zaginiony już 4 dni, może zeżarła go krewetka?), jedną krewetkę po wylince (jakaś wielka) i cztery małe, stado neonków (11, te chyba najładniejsze), dwie molinezje i glonojada. Gupiki chce nasza koleżanka więc jest szansa się ich pozbyć w sposób humanitarny. ;-)

A ogólnie u nas spoko, dzieci chwilowo jakieś zdrowe, Piotruś jest chyba nosicielem jakiegoś strasznego ścierwa, bo Tysia, która nie widziała innych dzieci od miesiąca po paru dniach od spotkania z Pepe ma 39,5C ... a Pepe zdrowy...

Hej laski
Lucky witaj i duzo zdrowka tobie
Roni bomba :tak:
kasia to wam sie tłum robi w waszej sadzawce :-) ja namawiam M na całkowita zmianę u nas w akwarium wywalic wszystkie rosliny ryby i zrobic sliczne piekne Malawi :-p oczywiscie dostałam warunek nowe duzo wieksze akwarium i da sie zrocic :-p kasa zaczne chyba odkładac
Witaj Kicia wpadaj tu czesciej
Aenya zdroka dla Filipa jak dzisiaj juz po rota?
U nas szczotka była i elektryczna i zwykła dla niego bez znaczenia i tak szoruje zeby 5 razy dziennie :happy: ma jakałs manie czystosci :-D bo rece tez myje sto razy wariat jakis
U nas noc koszmar moje dzieci w duecie wstały o 4 :crazy: filip postanowił juz nie spac a mała padła o 7 za to brat dopiero teraz czorty moje

U nas przeprowadzki ciag dalszy.
Ale zaczyna to powoli przypominac dom:)

Kate super...dawajcie tylko znac kiedy dla nas obojetne obyscie tylko dotarli. Maras tez baaaaaardzo chetnie sie z Pawlem napije a my powcinany kreweteczki:-D nasze dziewczyny wszystkie trzy beda sie kapaly hehe ... wsio jak ostatnim razem jak u nas byliscie:tak:

Roni a kiedy? Zapraszam rowniez do nas.:tak:

A wlasnie jakby ktores byla zainteresowana to dostalam info ze moj tata sprzedaje swoje akwarium z calym wyposazeniem.

reklama
Roni zazdrocham jak nie wiem :D

Majus napijcie sie prosze za mnie gdy bedziecie razem i narobcie zdjec bym chciaz mogla popatrzec :)

Luckymama cmok

Do góry