reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u mnie kwiecień odpada, do świąt bilety za ponad 1800 w obie strony (za rodzinę), potem mam 2 wesela.
Sprawdzam maj - na razie okolice 8 maja to 1200 zł/rodzinę;/, tak samo jest z końcem marca.

Ostatnia edycja:
reklama
ech u mnie odpada z T, bo nie mam co z dziecmi zrobic, a z dziecmi z kolei bez sensu jak dla mnie na tak krotko, ja chcialabym od dzieci odpoczac:sorry2:

no nic planujcie, byc moze sie dolacze

moze uda mi sie zmotywowac moje kolezanki na szalony weekend w Londku, patrzylam jak sie jedzie w wiecej osob to mozna jakies niezbyt drogie hostele znalezc, a marzy mie sie taki babski wyjazd:-p

choroba mnie rozklada, hanka mega chora, normalnie kaszel az do wymiotow, buuuu

T na imprezie wizzair, ten to ma zycie:happy:

Wrzuce wrzuce fot...poki co nie ma czego fotografowac bo chata jeszcze pusta dopiero malowanie w salonie skonczylam i okna umylam. Ale licze ze moze jutro jakies mebelki przywieziemy.

Dita na Gatwick to chyba tylko easyjet z Krakowa i britishairways chyba z poznania.
Ale spoko jak nie Gatwick to kogos moge ewentualnie odebrac autem...a jak bedzie Was wiecej to ewentualnie pociagikem podskocze po Was na lotnisko cobyscie sie nie zgubily. Tylko lepiej Luton bo ze Stansted polaczenie do dupy.

Nona zycze zdrowia!
Maja a tobie jak najmniej meczacej przeprowadzki
Kate ciesze sie z Natuni nic powaznego sie nie stalo, chociaz wspolczuje wymiotow :(
Anitka zazdroszcze weselnej zabawy :)

a u nas kolejny atak prochnicy, na trzonowcu, jutro ide do dentysty chce robic mu sama lapisowanie jak maly nie pozwoli to jestem juz umowiona w hurtowni na zakup azotanu srebra i zrobie mu lapisowanie zupelnie w domu bez stresow

ja tez spadywam, robie sie glodna i dodatkowo czeka mnie pewnie masakra w nocy, oby nie:sorry2:

dobranocka:-)

reklama
U nas też raczej wszyscy chcemy lecieć, bo Paweł chce się spotkac i nachlać ze swym "bratem" Markiem:-D
Niestety na Luton bilety okrutnie drogie:baffled:
tylko Stansed wchodziłoby w grę, przylecimy w czwartek w nocy i wrócimy w poniedziałek, ale nic na 100% jeszcze:dry:
jak nie maj, to czerwiec
damy radę, Maju:tak:
Kasiu heheh:-D rybki fajne sprawa:rofl2:
Paweł mówi, że te gupiki zawsze się mnożą, niezależnie od temp. kupcie coś większego /molinezje, mieczyki/ to wam wyżrą

Do góry