reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

U Nony :tak: fajnie brzmi
U nas noc masakra najpierw Filip od 24 do 2 czegos chciał wkoncu usną potem od 2,30 do 5,30 Maja to jadła to płakala wkoncu zrobiła sie goaca dostała goraczki po czopie usneła na moich rekach o 7 dzien dobry jestem powiedział Filip :confused::confused: czy ja kiedys sie wyspie

Ja tez bym do Londynu pojechała :-) na imprezke
Atol widze ze masz takie mazenie jak ja Usa z M :tak: kocham NY i Boston a narazie pokazuje mu fajne miejsca na google map :-D

reklama
a może Ona i On, tak mi przyszło do głowy , a może coś z Soft & ....(coś tam ) no i musisz sprawdzić na necie co się jeszcze wyświetla pod tym hasłem, na które się zdecydujesz , bo przecież strona internetowa musi być dla takiego renomowanego gabinetu:tak:

Kamila a jak Maja ma jeszcze gorączkę ?
Nonki oby do przodu... mój wujek ma jakieś powikłania pogrypowe i był w szpitalu:baffled:

a ja się panicznie boję latania samolotem:zawstydzona/y:, ale jak by co to dam radę:baffled:

Dziękuję za kolejne życzenia:tak:

a jak obchodzicie Walentynki? jakoś specjalnie czy tak po domowemu, bo my jakoś nigdy nie świętowaliśmy szczególnie:sorry2:

Lucky hallloooooo ;)), co u Was, chyba nie chorujecie znowu:baffled:

My w tym roku na walentynki zwalamy sie do brata, jest impreza dzieciowa, bo przyjezdzaja znajomi z Wa-wy z synkiem ;-) Także nie obchodzimy jakoś specjalnie. W ogóle jakoś nie mam głowy do prezentów i świętowań... chyba doszliśmy do kolejnego etapu związku, gdzie drobne przyjemności i prezenty pojawiają się bez okazji, takie życie z dnia na dzień ;-)

Młody ćwiczy właśnie jak tu z kciukiem w gębie zrobić przewrót na brzuch :szok::sorry2::-D

reklama
Agutka Maja troszke jeszcze tem ponad norme ale zle nie jest licze na spokojna noc
U nas walentynki pewnie w domu i licze na pomysłowosc M :-p szkoda ze nie mamy z kim dzieci zostawic bo bym sobie chciała isc na miasto sie nawalic jak suger :rofl2:
Roni zazdroszcze nart meża i fajna sprawa karaoke :-D ja to pierwszy spiewak zawsze byłam
Kasia i jak tam przewrot? :-) u nas jeszcze etap lezenia no moze noge troche zazuca ale bez ekscesów
Kasia Pingwinek dajecie cos oprocz mleka? Dalej cycolicie?

Bylismy u okulisty ja mam okulary na codzien :-p czeka mnie wyprawa po okulary :happy:
A mały wszystko ok z oczami zajrzała tu i tam zwierzakow nie chciał nazywac :-p

Do góry