reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Anita, mam nadzieję że to jednorazowe i wszystko ok :tak:

Kamila - my też chyba w maju chrzcimy, jak się uda chrzestnych do Gda ściągnąć, ciągle gdzieś wędrują po świecie... Wszystkiego naj dla Maćka :happy: Miłego wieczoru!

Dita, ja też jakoś padam ok. 2 max. Chyba starość albo jakieś ciążowo-karmieniowe osłabienie... zobaczymy jeszcze. Gorzej że słabo z weselami, bo już wszyscy mężaci i żonaci ze znajomych...

Nonek.. że też ja nie mam córki, no wianek odpada raczej... a tak ładnie wygląda.

Wykryłam wczoraj że wyglądam na z lekka niedospaną:
img5584hk5.jpg

... tak też się czuję hehe

reklama
No co ty Kasia wygladasz super :tak: a Macius jaki duży juz :-)
dzieki za zyczenia dla M
My w maju bo nasza Chrzestna z usa przylatuje ja bym chciała nawet pózniej wieksze prawdopodobienstwo ładnej pogody

No i ja mam nadzieję, ze to jednorazowe :tak:

Kasia , naprawdę dobrze wyglądasz :tak: nowa fryzurka ?

Dzięki dziewczyny, miłe jesteście i kochaniutkie :-) Trochę schudłam od tego ganiania potworów ;-) Nie mniej trochę muszę coś zrobić z twarzą ;-) bo jakoś zombiastyczne worki pod oczami mam...

Anitko - ścięłam grzywkę ale za cholerę mi się nie chce układać, jakieś zęby mi się robią w kółko, teraz jak będę podcinać to sobie zrobię na ukos, bo wtedy mi się jakoś naturalnie układa, a taka jak teraz (półokrągła) to tylko u fryzjera :sorry2:

kasia w koncu do niewyspania mozna sie przyzwyczaic ;-)

co do wesel to wyszlismy o 3, ktos tam sie jeszcze bawil ale bez sensacji...
u mojej siostry byla balanga do 7 rano :-)

uwazajcie na serce dziewczyny

odezwala sie ta najbardziej niewyspana :-D

Anitko, uwazaj, kochana.. kurde, mam nadzieje, ze to nerwobol tylko! i nie pal :no:

a propos, moj malz pare miechow nie palil i choooj bombki strzelil. znowu kurzy :crazy:

kasia, wygladasz super i wlasnie mialam pisac, ze niesamowicie schudlas! buzka polowe mniejsza! a workow nie widac :no:
mozesz zatem jeszcze mniej spac :cool2: ;-) :-D

u nas wlasnie panowie z ikei zrobili burdel, ech, nie ma konca sprzatania. fuj. pelno pylu wszedzie. no ale chociaz poprawili wsio bez gadania, chwali sie.

zmykam myc podloge ;-)

Ja ze swojego wesela zeszlam o 8.30 goscie co prawda troche wczesniej ale nieduzo. Ana 11 poprawiny..myslalam ze nie wstane.

Kasie dobrze wygladasz.

Roni bo moze Ty mu nie dajesz dojsc do slowa...skoor u dziadkow gada...chyba wygadana jestes laska;-)
A tak na powaznie to corka mojego kuzyna do 3 rz nic nie mowila, jak urodzil sie jej mlodszy brat gadula to dopiero ja nauczyl bo jakos wczesnie zaczal gadac. Moze Blanka Jaska nauczy;-)
Sorry mialo byc na powaznie ... tule kochana.:tak:

reklama
nie no, nie zrozumialyscie mnie
jak najbardziej mam dorozwiniete dziecko, mowie tylko ze jak piszecie ze wierszyki Wasze gadaja to troche mi lyso
i tyle, ale ze moj Jasiek jest mega inteligentny to wiem :nerd:
potrafi wiele rzeczy ktorych nie potrafia dzieci w jego wieku, nawet te przedszkolno-zlobkowe ;-)
kiedys bedzie gadal a wtedy juz bede miala malego geniusza w domu ;-)

Aenye, gada on non stop, ale po swojemu :-p to troche roznica
spiewa, proboje nasladowac, ale generalnie po swojemu wiekszosc
do wierszykow mu daleko

No a rowniesnikow niestety mu nie nastukam
nie ma w okolicy, nie ma szans na przedszkole w tym roku, nie mam mozliwosci go nigdzie zawiesc, wiec zostaje mu to co ma
poki co nie wydaje mi sie ze potrzebny sapecjalista
bo niby co mialabym mu powiedziec?
chyba by mnie wysmial :-p poza tym on juz jak sie nauczy cos mowic to robi to bardzo ladnie wiec moze postawil na jakosc nie ilosc, bo pieknie mowi "r", "k"
jak powie jajko, to jajko nie ceolada to czekolada ;-)
takze nie martwie sie, tylko nie moge sie doczekac, a tj roznica ;-)

Maja, tak wlasnie jest, przejrzalas mnie na wylot
az mi teraz glupio, bo nie znajac mnie, zauwazylas problem ;-) szacun, blyskotliwas strasznie, nic sie nie ukryje ;-)

Kasia, hehe jak Ty wygladasz na nie wyspana to ja dopiero mam problem :-D

Anita, ty mnie nawet nie strasz...

Kamila, Sara nas olala raczej ;-) poszla w slady czarnej

Do góry