reklama
kamila1983
Fanka BB :)
A my w maju mamy weselicho i nie moge sie juz doczekac bo ostatnio wszystkie wesela były takie ze albo karmiłam albo ciezarna byłam
teraz sie narąbie
Majka bedzie juz duza baba oddam ja dla babci

_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Ja na weselu byłam tydzień temu i tańczyłam do rana ! :-) W walentynki mam następne wesele , mojego kochanego sąsiada i też pewnie będzie do rana plus poprawiny drugiego dnia
kolejne dwa wesela mam w maju i w lipcu ( baaardzo bliska rodzina ) , no i w maju komunia chrześnicy - i skąd na to wszystko brać ?
wspominałam , że i ja dostałam skierowanie na holtera
a tak jakoś wyszło ...

wspominałam , że i ja dostałam skierowanie na holtera

kamila1983
Anitko czemu??
A my w maju chrzcimy nasza Maje
:-)
Nonek twoja cora miała wianek z kwiatkow o ile dobrze pamietam jakich??

A my w maju chrzcimy nasza Maje

Nonek twoja cora miała wianek z kwiatkow o ile dobrze pamietam jakich??

kamila1983
No własnie Nonek
kiedys chyba wklejałas zdjęcie i mo sie bardzo spodobało i tez tak chcemy 

_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
W piątek wieczorem miałam coś , czego oczywiście ekg nie wykryło - siedziałam sobie w łazience i sparaliżowało mnie dosłownie . Ruszyć się nie mogłam , przeszywający ból od klatki piersiowej , po kręgosłup - dziwny bardzo - tak jakby prąd mnie złapał i tak sobie trzymał chwil parę . Oddychać nie mogłam , a na koniec się porzygałam
Pani doktor powiedziała , że to jakiś silny nerwoból . Ale pojechałam zrobić ekg - i wsio ok. Kardiolog jednak powiedział , że miewa pacjentów , którym dobre ekg wychodzi godzinę przed zawałem , więc robimy za dwa tygodnie holtera , a w tygodniu mam się zgłosić na powtórę ekg i założenie karty w przychodni .
No i rzecz jasna milion badań , hormonalno-cukrzycowo-nadciśnieniowo-wszelakich .
Aaa i mam nie palić

No i rzecz jasna milion badań , hormonalno-cukrzycowo-nadciśnieniowo-wszelakich .
Aaa i mam nie palić

Ostatnia edycja:
kamila1983
Anita mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Buziaki
Buziaki
reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Ja tez kiedys podobnie mialam. Kapalam Julke mala i az zaslablam. Bylam sama w domu. Serce mi walilo jak maszyna do szycia, potworny bol w klatce. Jak tylko w miare moglam sie poruszac zeszlam pietro nizej do przyjaciol i ona pleciala do Julki a ja walnelam sie do nich na kanape. Dostalam kieliszek koniaku i wszystko sie unormowalo.
A klocie serca u nas ( ja i stary) mamy tez czesto.
A klocie serca u nas ( ja i stary) mamy tez czesto.