reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no, ale u mnie w zeszly piatek nie bylo nawet kropecki... ale nie bede o tym myslec mysle, ze bedzie dobzie
No witam
kate Pięknusi ten twój groszek/groszka
A co do mnie byłam dziś u gin i widziałam to moje szczęście i jak pieknie bije serduchno aż się popłakałam. Pani doktor mi pogratulowała i założyła Karte Ciąży. Maleństwo ma idealnie jak na suwaczku 7,4 tyg i mierzy już 12,2mm))))) Oczywiście nie obyło się bez niezbyt ciekawych wiesci gdyż okazało się że mam jeszcze jakiegoś krwiaczka( ale mam byc spokojna i brac dalej Luteine i bedzie dobrze.
Ale jestem szczęśliwa) Aha a termin mi wyznaczyła na 11.XII)
..aeyne jeszcze trochszke i tez ujrzysz swoje wymarzone i wyczekane maleństwo.
Fotke wstawie jak mój m naprawi mi laptopa, czyli dziś wieczorkiem.
kate Pięknusi ten twój groszek/groszka
A co do mnie byłam dziś u gin i widziałam to moje szczęście i jak pieknie bije serduchno aż się popłakałam. Pani doktor mi pogratulowała i założyła Karte Ciąży. Maleństwo ma idealnie jak na suwaczku 7,4 tyg i mierzy już 12,2mm))))) Oczywiście nie obyło się bez niezbyt ciekawych wiesci gdyż okazało się że mam jeszcze jakiegoś krwiaczka( ale mam byc spokojna i brac dalej Luteine i bedzie dobrze.
Ale jestem szczęśliwa) Aha a termin mi wyznaczyła na 11.XII)
..aeyne jeszcze trochszke i tez ujrzysz swoje wymarzone i wyczekane maleństwo.
Fotke wstawie jak mój m naprawi mi laptopa, czyli dziś wieczorkiem.
..aenye
Mama grudniowa'06
czarna, moje ogromne gratulacje!!!!! strasznie sie ciesze brawo... a widzisz, tak sie martwilas i plakalas buziaki
nemesia
Grudniowa Mama'06
Witajcie kochane mamuśki!
Jestem prawdopodobnie grudniówka,więc z przyjemnością się do was przyłączam. Jutro ide do gin aby upewnić się czy wszystko dobrze, bo teścik robiłam 16 kwietnia i dopiero zaczynał się ok trzeci tydzień po zapłodnieniu i nic by nie wykazało. Już się nie mogę doczekać, wy też się tak bałyście?? oj mam nadzieje, że wszystko w porządku. Całuski babeczki
Jestem prawdopodobnie grudniówka,więc z przyjemnością się do was przyłączam. Jutro ide do gin aby upewnić się czy wszystko dobrze, bo teścik robiłam 16 kwietnia i dopiero zaczynał się ok trzeci tydzień po zapłodnieniu i nic by nie wykazało. Już się nie mogę doczekać, wy też się tak bałyście?? oj mam nadzieje, że wszystko w porządku. Całuski babeczki
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
hej dziewczyny!
bylam dzisiaj u mojego gina. wyszla mala czarna kropka na usg, lekarz powiedzial, ze to pecherzyk ciazowy.
myslalam, ze juz zobacze serduszko
wyliczyl mi, ze to 6 tydz i 4 dzien. przewidywany termin na 17 grudnia. mam tez karte ciazy
ze wzgledu na bole brzucha dal mi Luteine. czy ktoras z was zna ten lek? moze go brala?
oj jakas jestem przybita! myslalam,ze pojdzie lepiej!
pozdrawiam was wszystkie :-*
bylam dzisiaj u mojego gina. wyszla mala czarna kropka na usg, lekarz powiedzial, ze to pecherzyk ciazowy.
myslalam, ze juz zobacze serduszko
wyliczyl mi, ze to 6 tydz i 4 dzien. przewidywany termin na 17 grudnia. mam tez karte ciazy
ze wzgledu na bole brzucha dal mi Luteine. czy ktoras z was zna ten lek? moze go brala?
oj jakas jestem przybita! myslalam,ze pojdzie lepiej!
pozdrawiam was wszystkie :-*
reklama