reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
kate gratulacje przeogromne!!! sliczny groszek!!!
Boziu, marze, zeby i moja kruszynka tak wygladala...
buziam
i czekam z niecierpliwoscia na wiesci od czarnej...
Boziu, marze, zeby i moja kruszynka tak wygladala...
buziam
i czekam z niecierpliwoscia na wiesci od czarnej...
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
kateGRATULACJE!!! Ja w zeszlym tygodniu tak samo ogladalam serduszko i mam podobna Fasolincie.
Czarnajak wiesci??? Napisz czy wszystko ok, zreszta wierze, ze na pewno
Pozdrawiam wzystkie nowe grudnioweczki!
Ja dzis mam pierwszy dzien bez wizyt w ubikacji, a i moze bede lepiej spala w nocy, moze kaszel mnie nie zameczy.
We Wrocku piekna wiosna, jak latem, a u Was?
Czarnajak wiesci??? Napisz czy wszystko ok, zreszta wierze, ze na pewno
Pozdrawiam wzystkie nowe grudnioweczki!
Ja dzis mam pierwszy dzien bez wizyt w ubikacji, a i moze bede lepiej spala w nocy, moze kaszel mnie nie zameczy.
We Wrocku piekna wiosna, jak latem, a u Was?
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ha, a ja sie moge pochwalic, ze mecza mnie okrutne mdlosci... na razie glownie mulenie, ale dzisiaj juz pierwszy raz pogadalam sobie z moim kibelkiem tak od serca... ;-) poranki mam koszmarne, ale mysle, ze to glownie przez duphaston no i te mdlosci mecza nawet w dzien, wieczorem, w nocy... non stop zawroty glowy itepe... a rano zoladek boli jak jasna cholera i glowa nie moge ruszac! echhh...
i nie mam apetytu wiec mysle, ze sie zaczely moje objawy
jejku, nawet nie wiecie, jak ja marze, zeby moja fasoleczka miala kilka milimetrow i bijace serdusio, jak ja zobacze... moje marzenie sie spelni
i nie mam apetytu wiec mysle, ze sie zaczely moje objawy
jejku, nawet nie wiecie, jak ja marze, zeby moja fasoleczka miala kilka milimetrow i bijace serdusio, jak ja zobacze... moje marzenie sie spelni