reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
swietnie ze Marianna bez problemu w zlobku, ale tak mi sie wydawalo, ze z nia nie bedzie problemu:sorry2:

Helena spi, obylo sie bez gazu:-p

Hanke co chwila budza napady suchego kaszlu, dalam jej sinecod, ale nie wiem czy jeszcze nie dziala, czy w ogole za slaby?

ja sobie zapodalam aspiryne bo cos gardlo znow zaczyna bolec:dry:

musze sobie nowe okulary zrobic, mam kase juz dawno, bo dostalam na urodziny, ale jakos mi nie po drodze, przypomnialo mi sie jak kasu wkleila zdjecie swoich nowych brylek hihihi;-)

dobre nad gazem....moja padła

Mania BRAWO...w sumie myślę że tego się spodziewałaś, ona przecież taka samodziela jest raczej więc zuch dziewczyna :tak:

Nieistotna a mi nie chce dentysta sadysta przepisać fluoru, powiedział że za wcześnie, muszę iść gdzieś indziej ,bo skoro Filip ma to pewnie można podawać

Nonek no super że dobrze poszło. tych kluczy to sie uśmichłam:rofl2: Cała Marjanka:-D Ale jak sie obudziła że chce do dzieci, to moze jednak ona nie bedzie jutro protestować mimo ze wie o co idzie;-):-)

Kate no dobre z tym redbullem dla Pań:rofl2::-D:-D

Sara już teraz zbieraj siły na niepłakanie. Dasz rade. I nie stresuj sie by Oli nie wyczuł że coś wielkiego i "niedobrego" sie dzieje. Na pozytyw sie nastaw.

Ania no co Ty, to samo wychodzi. Łosie mna sterują. Ale zapraszam serdecznie zapraszam.:happy2: U mnie oba chłopaki sie razem pluskają. Zawsze jak nie ma T. Ja k jest każdy ma swoja wannę wody. Mama okrutnika chce zmienić na kabinę prysznicową dla zaoszczedzenia nie tylko czasu ale i wody:-p Ale z głębokim brodzikiem.;-):-)

Atol ale nie woła Was? Nad gazem. Taaaaa:rofl2::-D:-D

Agutku czasem mam tak wiele do zrobienia że mnie to przerasta i wtedy mówię ze mam lenia. Obok mnie mieszka T ciocia, która ma fajne podejście: jak się komus nie podoba jak masz w domu czy porządek czy nie to niech sobie sam posprząta.
I wiele razy, prawie wszyscy z reszta, nie zapowiadaja sie do mnie bo wiedza ze wymówke znajdę do ich przyjścia do mnie że bałagan, ja w proszku i wogóle tragedia i zwyczajnie wpadaja bez zaproszenia (np Roni, Saraa;-)). I tak jest najlepiej. No i całkiem na inny temat zszedł mój post:rofl2::baffled:
Generalnie chodzi mi o to że planuje zawsze zrobić coś w danym dniu i nie zawsze mi się uda i wtedy, o, wytłumaczenie znajdę zawsze:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
no to mykaj, hihi:-D

Tez boska jetses.
A czemy za tydzien zaplakana? czyzby i NAt do zlobka szla?

Marianna w zlobku super. Ona wogole jest git dziewczynka.

Atol nad gazem ...to i ja sie usmialam :-D:-D:-D

Agutka nastepnego nie bedzie... poki co przyczepke z koparka ma co ciagnac wiec nic wiecej nie bedzie potrzeba;-)

Sacze samotnie drina w sypialni ... Pyzak spi obok, ksiazka tez obok;-) spac mis ie nie chce.
MAm nadzieje ze jeszcze nie uciekacie?

Hehehehe z red bullem dobre.
Z gazem jeszcze lepsze, hue hue.
Ide malowac sufit.
Do jutera. Zdam relacjon jak bedzie.

reklama
eee, nonek, po staremu, na ns masz skrót hihi
Brawo Mańka! myślę że będzie ok i jutro!:tak:

kasu, agutka chore,
roni wojuje - zwojowała WOSP dla tej prawy co na ns
Maja w piżamie łaziła jeszcze jak u mnie juz się zaczęło ściemniać
lucky tez ma lenia oprócz 3 prań, zakupów obiadu, sprzątania, gotowania, przewijania, odchorowywania, biegania - nic nie robiła;-)
kinga, agnieszka.kk - w tej chwili pewnie jak zwykle się starają o bobo. Czyli po staremu;-)hihi
i z ,,nowości" chiba tyle;-)

Do góry