Aenye - imprezka, koszt 50 zł - tyle dają mandatu i ogólnie dadzą mandat i możesz do rana balować, g.. ci zrobią. Co do parkowania to polecam fotografowanie debili, nawet komórką. I ogólnie parkowanie na trawniku jest zabronione, więc tel. do straży i fota - nauczysz kretynów parkować. Ja tam w d. mam co sąsiedzi myślą, i tak mamy samych psychopatów i kretynów . Nasi znajomi o 20 dzwonią na policję jak robią imprezy, bo wcale nie jest tak że po 22 ma być cicho a przed nie. I już jednych nauczyli że mają być cicho. Nie ma co się patyczkować, większość ludzi nie doceni twojej uprzejmości tylko jeszcze ci nogę podstawi. A ci idioci to są tacy, że mu 3 razy policja mandat wypisze to będzie super grzeczny do ciebie i potulnie ci będzie dzień dobry mówił, zobaczysz..
Lucky - to jak u mnie, jak mam lenia to nic nie robię, czyli obiad, pranie, zmywanie..
Nonek - super że Mańka tak się fajnie zaaklimatyzowała.
My wczoraj znów dostaliśmy jakieś tony prac plastycznych ze żłobka, ile oni tego produkują to szok. Nie wiem co z tym robić. Jak zacznę zachowywać dla potomności to chyba hangar będę musiała wynająć ;-)
Lucky - to jak u mnie, jak mam lenia to nic nie robię, czyli obiad, pranie, zmywanie..
Nonek - super że Mańka tak się fajnie zaaklimatyzowała.
My wczoraj znów dostaliśmy jakieś tony prac plastycznych ze żłobka, ile oni tego produkują to szok. Nie wiem co z tym robić. Jak zacznę zachowywać dla potomności to chyba hangar będę musiała wynająć ;-)