reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
Atol wspolczuje strasznie ... kurcze ten kryzys wszedzie gzdie sie obejrzysz jest obecny.
Moze niedlugo minie.
Dita hehe ja Cie tez z Istebnej zeszlorocznej pamietam niewiele mowiaca
KOpa poprosze bo w pizamie siedze i nic oprocz sniadania nie zrobilam.
Moze niedlugo minie.
Dita hehe ja Cie tez z Istebnej zeszlorocznej pamietam niewiele mowiaca
KOpa poprosze bo w pizamie siedze i nic oprocz sniadania nie zrobilam.
Maja - ee, daj sobie spokój, z piżamy już sie nie przebieraj, nie ma sensu;-)
kasia - no własnie - ja jestem zielona w tych podatkach, o co chodzi tak po polsku jak krowie na miedzy? Bo kurna w pracy przejmuję powoli finanse, podatek tez trzeba zapłacić a ja w lesie...
kasia - no własnie - ja jestem zielona w tych podatkach, o co chodzi tak po polsku jak krowie na miedzy? Bo kurna w pracy przejmuję powoli finanse, podatek tez trzeba zapłacić a ja w lesie...
Dita najprościej mówiąć w listopadzie płaci się podwójny podatek tak jakby za grudzień od razu. Jest to podwójna kwota listopadowego podatku.
maja siedź w piżamce jak Dita mówi nie ma już sensu się przebierać
oblecieliśmy miasto, Mapet śpi a ja muszę coś skonsumować
maja siedź w piżamce jak Dita mówi nie ma już sensu się przebierać
oblecieliśmy miasto, Mapet śpi a ja muszę coś skonsumować
maja_1980
grudniowa mama '06
Kurcze KAsia u nas konuiec roku podatkowego w kwietniu a ja juz sie boje.
Dita z tym podatkiem to przechlapane szczegolnie jak prowadzisz firme i pelna ksiegowosc . My nap 4 rodzaje podatku placimy od tej samej kasy ...szok po prostu. Raz ze na koniec roku od dochodu jaki mielismy a na biezaco podatek za podwykonawcow , vat, podatek od dywidendow i jeszcze dochodowy za nas czyli pracownikow firmy...o inawet 5 miw wyszlo.
W kwietniu zobaczymy jak na tym wyjdziemy bo ja sie zastanawiam czy na zwykla dzialalnosc nie wrocic.
A z pizamy chyba sie nie przebieram
Dita z tym podatkiem to przechlapane szczegolnie jak prowadzisz firme i pelna ksiegowosc . My nap 4 rodzaje podatku placimy od tej samej kasy ...szok po prostu. Raz ze na koniec roku od dochodu jaki mielismy a na biezaco podatek za podwykonawcow , vat, podatek od dywidendow i jeszcze dochodowy za nas czyli pracownikow firmy...o inawet 5 miw wyszlo.
W kwietniu zobaczymy jak na tym wyjdziemy bo ja sie zastanawiam czy na zwykla dzialalnosc nie wrocic.
A z pizamy chyba sie nie przebieram
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Heja
My właśnie wrócilismy z zakapów i za chwilkę na szczepienie mykamy-oj nie wiem czy sobię poradzę do dziś idę sama z Alankiem bo mężulek w pracy a mó angielski nie jest za dobryjedynie będą się śmiać hihi ale "trening czyni mistrza"więc chyba będzie ok:-)
My właśnie wrócilismy z zakapów i za chwilkę na szczepienie mykamy-oj nie wiem czy sobię poradzę do dziś idę sama z Alankiem bo mężulek w pracy a mó angielski nie jest za dobryjedynie będą się śmiać hihi ale "trening czyni mistrza"więc chyba będzie ok:-)
kasuelf
mama grudniowa'06
jesu znow mnie jakis syf dopadl
ledwo dzis na zajeciach wysiedzialam, wrocilam i biegiem do lazienki wymioty i biegunka
najwazniejsze ze Brunek ok, tylko zebym go nie zarazila
ledwo dzis na zajeciach wysiedzialam, wrocilam i biegiem do lazienki wymioty i biegunka
najwazniejsze ze Brunek ok, tylko zebym go nie zarazila
reklama
maja a my CI tak dopingowałyśmy, żebyś w piżamce została
kasu biedactwo możemy sobie piątke przybić
wczoraj z Tomkiem zjedliśmy coś pomiędzy strogonowem a leczem i dzisiaj mamy podobny do Ciebie problem. Oby Brunio nie załapał!!!!!
Mapeciarnia nadal śpi on tutaj rekordy pobija!
nona napisz koniecznie jak Mania w żłobku!
kasu biedactwo możemy sobie piątke przybić
wczoraj z Tomkiem zjedliśmy coś pomiędzy strogonowem a leczem i dzisiaj mamy podobny do Ciebie problem. Oby Brunio nie załapał!!!!!
Mapeciarnia nadal śpi on tutaj rekordy pobija!
nona napisz koniecznie jak Mania w żłobku!