reklama
Maja - u nas już się ściemnia
Nie prowadze całej księgowości, mamy od tego osobną firmę, zajmuje się tylko finansami - czyli firma mówi gdzie i co płacić, ja płacę;-) I dlatego musze wiedziec mniej więcej gdzie ile mam szykowac co by jakiśtam plan miesięczny zrobić.
Nie prowadze całej księgowości, mamy od tego osobną firmę, zajmuje się tylko finansami - czyli firma mówi gdzie i co płacić, ja płacę;-) I dlatego musze wiedziec mniej więcej gdzie ile mam szykowac co by jakiśtam plan miesięczny zrobić.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...i już po szczepieniach.Alan dostał zastrzyki w obie nóżki i tylko troszkę płakał-dzielny chłopwiec a teraz baję ogląda:-)
Pewnie że potrenuję Maju bo do odwarznych świat należy hihihi:-)
Pewnie że potrenuję Maju bo do odwarznych świat należy hihihi:-)
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
U mnie dzień zupełnie do pupy :-( pogoda straszna , głowa pęka , pracy po uszy , ech ... chce już do domu !
Kasu bidulko oby szybko przeszło i żeby żadnym wirusem się to nie okazało !
Sara Wam też życzę , zeby rewolucje żołądkowe szybko przeszły
Atol przykro strasznie ! wszędzie teraz dołki finansowe :-( a na domiar złego , znów światło i gaz do góry idą - masakra !
Lucky super , że dzieciaczki lepiej ! Oby tak dalej i jeszcze raz duuuuużo zdrówka dla was wszystkich !
Wracając do zajęć z angielskiego : w odpowiedzi na moje ogłoszenie zadzwoniły już 4 dziewczyny ; cieszę się bardzo ! jutro jedną już umówiłam na spotkanie .
My na początku roku ( jak miałam trochę więcej czasu niż teraz ) chodziliśmy na takie zajęcia ruchowo - językowe ; super sprawa ! Nadal bysmy na te zajęcia chodzili , gdybym tylko kończyła prace jak normalny człowiek o 16-tej
Dzięki za Wasz odzew w tej sprawie ! :-)
Maja - zazdroszczę tego błogiego lenistwa !
Kasu bidulko oby szybko przeszło i żeby żadnym wirusem się to nie okazało !
Sara Wam też życzę , zeby rewolucje żołądkowe szybko przeszły
Atol przykro strasznie ! wszędzie teraz dołki finansowe :-( a na domiar złego , znów światło i gaz do góry idą - masakra !
Lucky super , że dzieciaczki lepiej ! Oby tak dalej i jeszcze raz duuuuużo zdrówka dla was wszystkich !
Wracając do zajęć z angielskiego : w odpowiedzi na moje ogłoszenie zadzwoniły już 4 dziewczyny ; cieszę się bardzo ! jutro jedną już umówiłam na spotkanie .
My na początku roku ( jak miałam trochę więcej czasu niż teraz ) chodziliśmy na takie zajęcia ruchowo - językowe ; super sprawa ! Nadal bysmy na te zajęcia chodzili , gdybym tylko kończyła prace jak normalny człowiek o 16-tej
Dzięki za Wasz odzew w tej sprawie ! :-)
maja_1980
grudniowa mama '06
To tylko tak pozornie Anitlko wyglada bo czacha dymi:-(
K
Kinga85
Gość
Hejka!
ja po robocie... jak zwykle zmordowana. Filip szaleje i mnie ciagnie wiec musze mykać. Poczytam was w wolnym czasie kobietki.
ja po robocie... jak zwykle zmordowana. Filip szaleje i mnie ciagnie wiec musze mykać. Poczytam was w wolnym czasie kobietki.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
U mnie ten stan enistwa też już nie długo się skończy bo zacznie się kurs językowy,praca-szok więc teraz leniu****ę hihi
Jutro Alan idzie pierwszy raz do żlobka że tak napiszę a my z mężem idzie załatwić mi kurs a potem poszukać mebli,interesuje mnie jakaś komudka na moje ciuchy hihi -moż coś znajdziemy ale takie zakupy to jutro dopiero:-)
Teraz mykam bobawić się troszkę z synkiem bo sam siedzi biedula:-)
Jutro Alan idzie pierwszy raz do żlobka że tak napiszę a my z mężem idzie załatwić mi kurs a potem poszukać mebli,interesuje mnie jakaś komudka na moje ciuchy hihi -moż coś znajdziemy ale takie zakupy to jutro dopiero:-)
Teraz mykam bobawić się troszkę z synkiem bo sam siedzi biedula:-)
reklama