reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasu zdrowka zycze.
NO wlasnie Manka dzis w zlobku...ciekawe jak tam rzadzi;)

Dzieki za doping ale cos musze dzis jednak zrobic.
Ale od czego by tu zaczac.

reklama
Maja - u nas już się ściemnia :cool2:

Nie prowadze całej księgowości, mamy od tego osobną firmę, zajmuje się tylko finansami - czyli firma mówi gdzie i co płacić, ja płacę;-) I dlatego musze wiedziec mniej więcej gdzie ile mam szykowac co by jakiśtam plan miesięczny zrobić.

Dita u nas godzine wczesniej ... a sciemnia sie ok17 czyli za jakies dwie i pol godzinki:)
Moze na spacer z pyza smigne ale chyba troche pada

U mnie dzień zupełnie do pupy :-( pogoda straszna , głowa pęka , pracy po uszy , ech ... chce już do domu !

Kasu bidulko oby szybko przeszło i żeby żadnym wirusem się to nie okazało !

Sara Wam też życzę , zeby rewolucje żołądkowe szybko przeszły :tak:

Atol przykro strasznie ! wszędzie teraz dołki finansowe :-( a na domiar złego , znów światło i gaz do góry idą - masakra !

Lucky super , że dzieciaczki lepiej ! Oby tak dalej i jeszcze raz duuuuużo zdrówka dla was wszystkich !

Wracając do zajęć z angielskiego : w odpowiedzi na moje ogłoszenie zadzwoniły już 4 dziewczyny ; cieszę się bardzo ! jutro jedną już umówiłam na spotkanie .
My na początku roku ( jak miałam trochę więcej czasu niż teraz ) chodziliśmy na takie zajęcia ruchowo - językowe ; super sprawa ! Nadal bysmy na te zajęcia chodzili , gdybym tylko kończyła prace jak normalny człowiek o 16-tej :sorry2:
Dzięki za Wasz odzew w tej sprawie ! :tak::-)

Maja - zazdroszczę tego błogiego lenistwa !

Hejka!
ja po robocie... jak zwykle zmordowana. Filip szaleje i mnie ciagnie wiec musze mykać. Poczytam was w wolnym czasie kobietki.

U mnie ten stan enistwa też już nie długo się skończy bo zacznie się kurs językowy,praca-szok więc teraz leniu****ę hihi

Jutro Alan idzie pierwszy raz do żlobka że tak napiszę a my z mężem idzie załatwić mi kurs a potem poszukać mebli,interesuje mnie jakaś komudka na moje ciuchy hihi -moż coś znajdziemy ale takie zakupy to jutro dopiero:-)

Teraz mykam bobawić się troszkę z synkiem bo sam siedzi biedula:-)

reklama
Do góry