reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

o mamo naczytałam się ufff....

Dita streszczenie i Nat rewelacja!
kasu - gratuluje domku a co do kasy to napewno się jakoś uda. Trzymam kciuki!!!!
atol - no z kasą zawsze dylematy, może najpierw apteka?
nonek - Mańka gaduła the best, a z Kupamy - padam
Lucky - dobrze, że z teściową się tak układa i buziam mocno!!
Pati - opcja nr. dwa jest ok a rok studiów to pikuś, buziaki dla chłopaków
Iza - no nie ciekawie z tą pracą ale jakoś się ułoży. Trzymam kciuki
kasia_z - Malarstwo wow! super mie jakąś pasje! szczepicie się na grype?
Nieistotna - głos oddany! ściskam
anita - udanej imprezy!
KICIA - co to za bakteria? to się leczy farmakologicznie czy zabieg?
kate - wpiwnica mnie powaliła:-D
Agutka - jak zdrówko?

ufff...

my dzisiaj byliśmy na zakupach sesese.... się obkupiliśmy:-D
Mapet troche zakatarzony

reklama
Aha... Pati opcja nr 2 jak najbardziej:tak::tak::tak:
posłuchaj doświadczonych koleżanek:-)

no i oczywiście współczuję wsiem choróbsk, kryzysów i innych gó wien:baffled:
mocno przytulam

Nieistona glosy oddane w pracy, teraz oddam z tego kompa ;)))
Agutka poszukaj w googlach jak znalazlam np takiego linka
Federacja Konsumentów - poznaj swoje prawa

ja tez zawsze jak czytam to mam zamiar wszystkim odpowiedziec a jak pisze to o polowie zapomina :huh:

a wlasnie aenye ja tez opcja nr 2, spoko luz, lepiej miec wizje roku wiecej niz rzucac sie na pierwsza opcje a potem zawalic, a przy dwoch glonikach mogloby byc naprawde ciezko ;)))spokojnie dasz rade zobaczysz

J sobie dzisiaj wyszedl i mam luzny wieczor przy kompie, jutro zamiast grobow u nas przygotowania do wyprowadzki, wracamy na chwile do rodzicow ;)))

sa_raa grunwaldzka blisko mojej pracy, naprawde ma nadzieje ze sie spotkamy ;)

cosmo, Iza dziekuję Wam za odpowiedz na moją wiadomość! :happy2:
no ja jak narazie czuje pobolewanie czasami w podbrzuszu i kłócie. najczęściej w pracy. test robie w 45tyg listopada bo tak powinnam niby dostać @ no i zobaczymy... mam cichą nadzieję. a jak sie nie uda to dalej bedziemy probowac.

Fifik mi zasał:) mam wiec czas dla siebie. no i męża.. ;)

dziekuje saraa:) fajnie że zadowoleni z zakupów jesteście. zdrówka dla synusia. Mój cosik gardełko ma troszke zaczerwienione i łyka syrop.

anita a ty na impreze sie szykujesz wiec baw sie dobrze!;-)

Ja tez zapomniala co mam napisac tyle naskrobalyscie:)

Kate NAt siwtna z tym gadaniem
Pyzaka jak pytasz gdzie przyleciala to mowi ' Lundinu Do Luton' heheeh

Nieistotna glosy oddane.Super fotki jak zwykle.

Agaton chyba cos przegapilam...przeprowadzka?

Agutka to samo czytalam o actimelach ale nie wiem jaka jest prawda...w kazdym razie nie daje.

Anita udanej imprezki.

Kicia pomysl z ata praca od 8-16 ok ale ja bym miala problemy zeby rano sie obudzic hehe

Kinga powodzenia zycze w zaciazeniu ale moim zdaniem za bardzo sie spinasz...czy Ty przypadkiem dopiero nie mialas @?

Chorowitkom zdrowka zycze

U na sdzis nic ciekawego poza tym ze M mnie strasznie wkurza od wczoraj. Nie wiem co w gosci wstapilo. Poczekam az mu przejdzie.

aaaa Agutka ja dawałam Mapeciarni dwa razy akti i miał rozwolnienie jak ta lala
średnio wierze w działanie ale jak coś wyskrobiesz na ten temat to daj znac

maja może ciężkie dni jakieś albo coś? oby szybko mineło!

idę położyc dziecie spac:sorry2:

Kinga mnie też podbrzusze pobolewało...

Nieistotna mnie sie te Twoje stronki w ogóle nie otwierają, nie wiedziec czemu :baffled:

no a Maja przed chwilą wzięła mój telefon i dzwoniła do baba jagi po chwilu mówi ku.rwa mać nie odbiera :baffled: nie wiem jak mam ją oduczyć, ale co chwile słyszy jak moi rodzice bluzgaja i się uczy

reklama
Do góry