reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

ejo ejo

Monsz+Nat pokonane, śpią na górze:cool2:
Ala jeszcze walczy, ale ją olewam, od czasu do czasu musze jedynie odpowiedziec na pytanie typu ,,mama, ale dinozaury to NAPRAWDĘ istniały?";-)
Ja właśnie padłam po sprzątaniu, takim powierzchownym tylko tak, aby miec ładnie na jutro;-) tzn podłogi na glanc i z półek burdel przeniesiony w zamknięte strefy - tzn do szafek :cool2:
Zmywarka se zmywa, ja se sączę trixxa z ,,dlonki" - hehe, cucu z ,,dlonki" też kupione:-D:-D

anita
- udanej imprezki. Ja tam lubie te nowe hamerykańskie tradycje - przecież dzień ,,wszystkih świętych'' jest radosnym świetem, i tego sie trzeba trzymać:tak:

kate - hehe, mi też wyszło ,,wpinicy" jako w piwnicy ale ja skumałam o co kaman, bom już uświadomiona przecież;-) Jak tam śnieg? Planowany na stokach w tym sezonie czy stokrotki kwitnące?;-):-)

aenye
- sie nie będę powtarzać więc wiesz co mas robić;-)

Więcej grzechów nie pamiętam, wszystkie buziam;-):-D

reklama
maja @ miałam 9.10 wiec tak jak pisałam wyżej niedługo bede robiła test.
Nie spinam się:) chcemy bardzo dzidziusia to przecież normalne jak ludzie sie starają:)

buziaki
ide do wyra ;-)

Mapeciarnia śpi, T. śpi
a ja mam jeszcze pranie do powieszenia

jak na złośc brak alkoholu w domu bo bym z Wami zapiła:tak:

Dita ja też lubie te "ściągnięte" święta:blink:

aaaaa Helena mega chora, fak, temperatura (nie wiem jaka bo nie mam tu termometru), kaszle, placze, zaglutowana na maxa, masakra

ale mi sie wyjazd udal, ide sie polozyc obok niej, ale bida buuuuu

reklama
Do góry