reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no niestety, chodze prywatnie do swietnego gina, czekam miesiacami i place 100zl za wizyte. generalnie w tym jest usg, ale czasem place 130 (tylko jak jestem w jego najnowszym gabinecie z ekstrasnym sprzetem - choc nie wiem, czy to od tego zalezy). ale robi mi wszystkie badania - zawsze wziernikowe, usg, co pol roku cytologia i badanie piersi. wiec jestm zadowolona :)

co ja gadam, to najlepszy lekarz, o jakim slyszalam :) dr Maciejewski, Gdynia - goraco polecam wszystkim z Trojmiasta :) (albo i nie, bo juz musze czekac poltora miesiaca na wizyte :->)

reklama
aenyewszystko bedzie ok!!! Nie zamartwiaj sie na zapas, bo to nie sluzy dzidzi. Ja sobie wczoraj zdalam sprawe, ze musze teraz byc wielkoduszna, bo mam dwa serducha, musze byc pracowita, bo mam dwie pary rak i nog, no i co dwie glowy to nie jedna! Rewelacja ;)

Wiatm w piękny słoneczny dzionek:))
No no aeyne ładnie płacisz za swojego gina ja też chodze prywatnie ale płace 70 z usg:))) I też jestem bardzo zadowolona.

Dzis jestem na forum po raz pierwszy.Przeglądam to, co mi najbliższe: czyli grudniowe mamuski. W Wielki Czwartek zrobilam test (pozytywny), wiec jestem baaardzo mlodą mami.Ucieszylam sie, choc pare dni pozniej wpadlam w strasznego dola.Niby czekalismy z mezem na to pierwsze dziecko, i mlodoscii pierwszej nie jestem (prawie 30),ale wszystko zganiam na hormony.Jeszcze nie bylam u lekarza. Staram sie do kogos sensownego umowic, bo z ginami generalnie do tej pory mialam malo doczynienia.Fajnie,ze nie jestem sama oczekująca. W interku obliczylam termin na 19 grudnia. Ładne Swieta sie szykują, nie ma co. No wiec pozdrawiam wszystkie mile Panie.Podobno pierwszy trymestr jest dosyc ciezki emcjonalnie,ale pewnie damy rade :))) 

kowel witam i
GRATULUJE
Ciesze sie że do nas dołączyłaś i zycze spokojnego jak narazie I trymestu. Może napisz skąd jesteś to może znajdzie się tu kobitka z Twojej miejscowości i ci jakiegoś Gin poleci?
Pozdrawiam i zachęcam do pogaduszek

czesc, dziewczynki :) wpadlam sie przywitac :) i powitac wnaszym gronie kowel :) przeogromne gratulacje! a emocje na poczatku ciazy sa ogromne :) i jak mozna poczytac na kalendarzu ciazy Babyboom (polecam!), czesto towarzyszy temu tez zly nastroj i zle nastawienie do ciazy, nawet u kobiet, ktore bardzo dlugo sie o dzidzie staraly. wiec nic niepokojacego :)

pozdrawiam :)

czesc laski..:)...

jak tam wasze fasolki sie maja...:)..cioteczka didi przesyla mnustwo dobrej energii dla naszych malych forumowych fasoleczek..:)..i duzo duzo mojej sily oddaje im ..:)..niech rosna zdrowo ..:)

Kowel..:)..zajrzyj do nas na grudzien 2005 i tam zapytaj o goina u nas sa laski z warszawy..:)..a najlepiej zapytaj Pamciaw..:)..ona doradzi ..:)..co do gina..:)..i na bank jest z Wawy..:)

reklama
Cześć kochane grudnióweczki.
Ja właśnie dzisiaj byłam u pani doktor i uwaga... Widać już echo płodu!!!!!!!!!!
Ale się cieszę normalnie jak głupia. :laugh:  Bo tak naprawdę to ostatnio załapałam taką podłamkę z powodu objawów jakie dostałam ( żeby nie opisywać jeszcze raz to w temacie "ciąża zagrożona" opisałam swoją historyję) Ale teraz wierzę że będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam Was wszystkie i oczywiście GRATULACJE  :laugh:

Do góry