reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, boleć nie boli, tylko wygląda ohydziasto. Ale że widzę to tylko ja i D., ewentualnie lekarze to jakoś mi nie przeszkadza. No trudno, bikini odpada ;-) Jakoś przeżyję ;-):-D Co do smarowania blizn to przejdź się do dermatologa - zawsze to lekarz, obejrzy jak się goi i ci powie co i jak. Bo też te blizny się inaczej goją u każdego i też czas stosowania maści wtedy jest inny.
Atol, no na bliznowce tylko chirurg poradzi, a przeważnie to kilka razy trzeba usuwać. Wiem po znajomej, jej się zrobił w ogóle w nosie (prostowanie przegrody) i miała problem z oddychaniem, więc musiała usuwać, i za 4 razem dopiero bliznowiec nie wyrósł, także syfnie, Podobno po 40stce już kolagen wiotczeje na tyle, że jakoś za pierwszym, drugim razem daje się te bliznowce usunąć...

Aenye, Nonek - ja też niczym nie smaruje brzucha i zero rozstępów. Co prawda się w kółko drapię, może działa to jak drenaż limfatyczny ;-);-)

Pingwinek - co do zapalenia pęcherza, to ciezko powiedziec cos bez badania ogolnego moczu chociazby. Pojecia nie mam czy Mercunia moze byc chora. Moj wbrew pozorom mial tylko raz i bezobjawowe (czyli w kontrolnym posiewie wyszlo, a nie mial ani goraczki, ani go nie bolalo).

U nas Piotrus bez zmian, troche kaszle. Generalnie 39C i po Ibupromie super wesoly, po paracetamolu goraczka spada ale wyje i marudzi, wiec mi wyglada na wirusowke. W moczu nic nie wyszlo, chociaz to dobre. Dzis pobrana mial krew w innej przychodni, tym razem poszlo bez problemu, nawet nie plakal. Po poludniu wyniki krwi. :happy:

reklama
Cepan to fakt, jakos 15 zl kosztuje, wiec nieduzo.
Dita, jak przekazem, to moze nawet 3 tygodnie isc :dry: A co do pracy to w ogole jak smialas ;-) Widac ze dobra decyzja to byla :tak:

Nonek - wspolczuje bolu, mam nadzieje ze minie szybko..

Pingwinek - u mnie tez sie cwaniaczek zaczal w kanal wkrecac, chodzic nie moge... bujam sie na pilce i sie nieco poprawia, tez jak leze w lozku to jest lepiej...

Dita wyslij A. do nich. Albo mu dadza albo powiedza co i jak. Niech powie, ze ty lezysz plackiem i sie nie mozesz ruszyc.

Moje dziecie wlasnie dorwalo puste opakowanie po ibupromie i llata i krzyczy APAP. Nie ma to jak reklama.

Kasia _Z mam nadzieje, ze szybko Piotruli przejdzie.

Czesc drogie mamy:-)tak czytam to forum i przypominaja mi sie czasy jak bylam w ciazy z Alankiem,siedzialysmy przed komputerami i opisywalysmy swoje przezycia i to z jaka niecierpliwoscia oczekujemy na nasze pociechy a teraz te cuda sa juz takie duze i bardzo sliczne.Niesamowite:-D p.s.bardzo dziekuje za zyczenia z okazji slubu ktory juz za 44 dni:szok::-D:-D:-Dpozdrawiam

kasia_z i pingwinek jak to bylo u was ze zdecydowalyscie sie na kolejne dzieciatko bo ja nie ukrywam ze ostatnio mialam powazna rozmowe z mezem ze on chcialby jeszcze jedno malenstwo,mamy juz Alanka i ma prwie 2 latka ale ja nie chce miec juz dzieci no chyba ze wpadne a on bardzo by chcial i uwaza ze to doby moment na kolejnego bobska.

ja np wogule sie nie decydowalam ani zadnego czasu do namysly nie bylo
ot i juz ;-)
i jest to najlepszy uklad swiata

ale chyba nie chcialabym zeby moje dziecko bylo samo , ja mam siostre i chetnie nie wzgardzilabym jeszcze jakims rodzenstwem

reklama
Do góry