reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

maści tak w aptece, ten contratubex to jakiś drogi jest nie pamiętam ile kosztuje, ale przed każdym zakupem się zastanawiałam czy kupować, czy nie, ale fakt że trzeba tylko troszeczkę tego brać i się dobrze rozprowadza.

no tak też myślałam, ale ona zasiała we mnie ziarnko niepewności i dlatego też pytałam co na ten temat myślicie:confused:

Dita byłam na Twojej galerii na NK i Ty to chudziteńka jesteś....., a teraz po tym woreczku to chyba dziewczynki będą grubsze niż Ty ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jest polska masc tez skuteczna Cepan, duzo tansza. Badajze wyciag z cebuli ma. Ale nie jestem pewna.
Agutka u nas w kazym pokoju ( sypialniach) jest jakas jedna sciana w innym kolorze. U Manki niebieska, u Julki rozowa, u nas sliwka. Tak jakos wyszlo, a wybor kolorow jest teraz tak przeogromny.
Z prochnica to rzeczywiscie glownie genetyka, ale i pielegnacja i higiena wiadomo. Nie wierze natomiast w to, ze od picia soczkow, herbatek jest prochnica. No chyba ze dziecko spi cala noc z flaszka w buzi. Julka wychowana na kubusiu, non stop to pila, nie chciala jesc nic i zeby ma jak ta lala. Teraz cos sie skarzy, ze jak gryzie to wszystkie naraz zeby ja bola. Ale zmian nie ma zadnych. Mysle, ze moze cos jej juz sie dzieje ze stalymi zebami. Sama nie wiem, ale tez wybiore sie do sadysty.

A moje dziecie znow energia roznosi. Dorwala sie dzis do gumy do zucia, wyciapala sie w niej cala. Wczoraj ukradla mi podklad i sie wysmarowala, nie moglam jej domyc. Polowe zjadla oczywiscie.
Robi na szczescie postepy zywieniowe, coraz mniej kaszy wiecej innych rzeczy wciaga. I w dzien nie nosi pieluchy:-).

kicia, dobry sposob na plecaczek. musze taki zakupic gdzies :-) a co do slowniczka to ona chyba zartowala, ale jej i tak zaniose ;-) tak, wlasnie z tymi jego powiedzonkami, np. nena (ze niby smoczek) lub nyny (ewidentna roznica, bo chodzi o balon :-D) i tak dalej.. ;-)

nonek
, no widzisz, ja chyba sobie zrobie po prostu taka plastyke brzucha kiedys, jak juz mi wszystkie dzieci wyjda z brzucha ;-) blizne mam straszna i kiedys mialam okropne kompleksy, ale teraz juz mi przeszlo :-)

Hej witamy wszystkich:-)na szczęście udało mi się zalogować.Szukałam pomocy u dziewczyn na gg i udało się.Bardzo długo sie nie odzywaliśmy bo nie mieliśmy internetu i muszę sie przyznać że u nas dużo zmian,wyprowadziliśmy się do Anglii a dokładnie to mieszkamy w mieście Leicester.Wyjechałam do przyszłego męza (który siedzi tu już od pażdziernika 2007r.)w marcu 2008r i jestesmy tu już prawie 7 miesiecy,jest swietnie,życie zupełnie inne niż w Polsce,żyć nie umierać :-Dale nie ukrywam że tęsknota za rodziną jest wielka.15go pażdziernika przylatujemy do Polski bo.... muszę się pochwalić 18go pazdziernika bierzemy ślub:-)nie wielkie wesele bo tylko najblizsza rodzina i kilky znajomych i 26go powrót do Anglii.Alanek zmienił się niesamowicie,zrobił się z niego duży chłopaczek,jak tylko wszystko poinstalujemy to wkleję kilka naszych fotek.Serdecznie pozdrawiamy wszystkich buziaki dla was.

hejo Aga :)

Aga te biale plamki to u mnie byl poczatek prochnicy
idz do lekarza i to jak najszybciej, niech Ci da krople z fluorem

cześć agnieszka. propozycje suwaczków znajdziesz np TUTAJ

kurna, 3 września a mojej pensji ani widu ani słychu. Jeśli nie podawałam numeru konta (w mojej pracy kasę wypłacają ,,do łapy") - to w jaki sposób powinni mi zapłacić? Bo nawet nie mam zamiaru tam się pojawiać i pytać gdzie moja kasa;-)

A dobry wieczorek drogie mamy :-) właśnie przegladam suwaczki i czytam forum aby nadrobić zaległości,przed chwilką umyłam tego małego smyka bo nie długo spać idzie a tak to nuda u mnie,siedzę sama z malcem w domku bo mąż w pracy jest do 24.Postaram się jak najszybciej wstawić fotki.

reklama
czesc laski
wlasnie wrocilam z tattoo shopu, padam na mordke:sorry2: maszynki sa ciezkie jak cholera, reka mi odpada:zawstydzona/y:
co do tattoo jak nie wiecie co sobie zrobic polecam tattoodles.com albo inkednation, poprzegladac co sie podoba jaki styl chociaz, old/new school, cieniowane, japonskie itp i przejsc sie do renomwanego salonu zeby tatuazysta doradzil itp, Daniel bardzo czeso robi freehand czyli rysuje na skorze klijenta pisakiem i od razu tatuuje albo do jakiegos wzoru np kwiatu, twarzy itd dorabia elementy z glowy
jesli chodzi o pozbywanie sie tatuazu ja sie tym nie zajmuje, sa specjakne kliniki gdzie sie laserem wybawia barwnik, trzeba chodzic na kilka sesji-w zaleznosci od barwnika, czasem sie nigdy nie da wybawic, ale dostatecznie zeby zrobic cover...
kasiu duzo zdrowka dla chorowitka i sil da ciebie:tak:
roni ciesze sie ze sie na cos przydalam;-)

wszystkie sciskam, lece ogarnac mieszkanko i Brunia wykapac:happy:

Do góry