nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Dita ty stosuj te masci! Bo blizny sa swieze i efekt na pewno bedzie lepszy niz przy takich bliznowcach kilkuletnich jak u mnie. Poza tym taka masc na pewno troche rozluzni tkanke, z ktorej jest ta blizna ( nie bede sie tu rozpisywac z czego itp), bo nawet jesli zdecydujesz sie na takie cos, to bedzie lepiej to usuwac mechanicznie. Mojej kolezance robilam na blizny kilkuletnie, po oparzeniu dermabrazje. Najpierw zeby troche tkanke rozluznic byly kwasy ( glikolowy), pozniej mikrodermabrazja na najgrubszej ziarnistosci. To sie pozniej luszczylo na maksa, ale efekt byl taki, ze blizny byly splycone, poprawil sie koloryt skory i byla lepsza sprezystosc. A blizna na wewnetrznej stronie reki, a ona ma w pazdzierniku slub. I na pewno lepiej sie bedzie prezentowac
. Poza tym bardzo dobra na blizny sa zabiegi ultradzwiekami. Jesli chodzi o koszty to nie wiem. Kazdy gabinet ma inne, dermatolodzy tez inne. My jako kosmetolodzy mozemy dzialac dosc plytko na skore, a dermatolodzy duzo glebiej, co zwiazane jest z % kwasow i sila dermabrazji. Poza tym pamietaj, ze to tylko brzuch, na codzien go nie widac. Ja sama mam blizne od malenkosci na klacie pod cyckiem ( brat mnie poparzyl), rodzice chcieli mnie operowac, ale pozniej odpuscili. I bardzo dobrze. Ja sie przyzwyczailam a maz ma dodatkowe miejsce do calowowania.
.
Ale sie rozpisalam
Wracam do oporzadzania chalupy.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Ale sie rozpisalam
Wracam do oporzadzania chalupy.