reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ejo, babki, co z wami?

ja postanowilam, wobec braku $ i generalnego smutu panujacego w sklepach, ze na wesele ide w za malej sukience od Mirelki ;-) no nic, bede wygladala jak biedna siostra ciotecznej kuzynki, ale nie chce mi sie juz latac, szukac i wydawac kasy. tym bardziej, ze wlasnie puscilam przelewy za same rachunki za lipiec i pewnie jakies z sierpnia (na co licze) na jakies 850zl :baffled:

moze jakas superrestrykcyjna diete zapodam sobie na te pare dni? :cool2: tylko ja i dieta... uuuh :blink:

sugar
, kurcze, wspolczuje wam tych drogich zlobkow.. :-( my bedziemy pewnie z 380zl placic, jest 290 + 5zl za jedzenie dziennie, tyle razy, ile bedzie w zlobku. i moze byc cale dnie.. co wydaje mi sie strasznie smutna opcja, no ale mozliwosc jest.

reklama
o, kasu, helou! to jak juz bedziesz w rumiszczy robic tatusa lucky, to i mi zrobisz :tak: jeju, co prawda dygam przed bolem, ale moze nie bedzie tak zle ;-)

Dita
, jak pierwszoklasistka?

a pingwinek juz tak bliziutko.. i kasia, i kamilka.. jeju, juz tylko pare dni, tygodni, i bedziemy miec nowe cudenka na grudniu!.. jajjjjaaaaa! i Masio juz nie bedzie najmlodszy ;-)
sie nie moge doczekac!

ech, wlasnie obczajam jeden ( JEDEN) panstwowy jaki jest w poblizu bo chyba nie damy rady z takimi oplatami, tym bardziej ze mamy duze wydatki soon

byl tam remont generalny, napisalam mejla i dzwonilam ale nikt ne odbieral
tylko sie pociac

hejka! :-)

Lucky Oli w zlobku dobrze, obeszlo sie bez placzu ufff zobaczymy jak dzisiaj!! zdrowka dla twoich chorowitek, a Tobie duzo radosci z T.
Dita dobrze ze wyniki dobre, kuruj sie laska!
Kasu szkol sie szkol, mam ostatnio chatke na drugi tatoo, tylko wizji brak.
Aenye hotel boski, tez lubie duze hotele, ciagle cos sie dzieje i wiecej jedzenia.
Kasia Pingwinku Kamilka jejku jak ten czas leci jeszcze troszeczke i beda z nami nowe malenstwa!! super!!
Sugar bardzo drogi ten wasz zlobek!
Nieistotna to moze zapisz Filipka? sa u was miejsca w zlobku?
Nonek wspolczuje z tymi kotkami, musial byc straszny widok...

pozdrawiam :-)

hejo, pisalam, a tu mi posta wcielo :crazy:

dzisiaj Filipek ponoc troche poplakal, buu.. wrocil do domu z cerwonymi uockami.. :-( ale pani powiedziala, ze i tak jest bardzo dzielnym Smerfusiem :-) (tak sie nazywa jego grupa) no i choc na snaidanko tylko pol kromki chleba wlazlo (a dziwne, bo byly parowki, a on bardzo lubi), to zjadl potem calutenki obiad (w sensie ziemniaczki, surowka i miesko) i jeszcze pol zupy :-) teraz padl i spi.

a ja, choc mialam plan w czasie jego nieobecnosci chate wysprzatac, zamulam jak nigdy..

witam

moja Hanka dzis pierwszy dzien sama w przedszkolu, zadowolona, obylo sie bez wpadek zadnych, mam nadzieje ze bedzie ok

wlasciwie to teraz jestem zadowolona ze to tylko 2 dni w tyg 4 godziny, moze potem ja zapisze na 3 dni a potem dostanie sie do panstwowego:sorry2:

Helol

Kasu hehe kolejka sie ustawila po tatoo...jak tez zaczelam myslec i chyba na kostce lub stopie i kostce zrobie.Nie mam pomyslu tylko...
Lucky zdrowka zycze i ciesz sie mezem...
Sugar trzymam kciuki zeby z panstwowym sie udalo...
Zlobkowiczom i ich mamom zycze wytrwalosci
Kurcze ciazowki ...to juz tuz tuz...
Dita super ze hemoglobina tak podskoczyla...anemiii mowimy zdecydowane nie

Ja sobie lopatke nadwyrezylam i boli jak h...........

Pyza spala dzis pierwszy raz sama w wyscigowce a my w sypialni na gorze. Za drugim razem jak poszlam zobaczyc czy jest przykryta poleglam razem z nia w lozku...chyba sie uzaleznilam.A ona spala cala noc jak aniolek. Dzis bede walczyc

Maja pokaz ta wyscigowke :)
chce kupic Plumkowi cos takiego bo teraz spi... UWAGA !! w naszym lozku w sypialni :)
tzn zasypia sam w naszym lozku i spi cala noc, a my w nocy do niego dochodzimy.
u nas odwrotnie - rodzice przylaza w nocy do dziecka hehe

reklama
elou
Bruniek jest w przedszkolu 3 dni, sr, czw, pt musimy zamienic na pon, wt, sr bo tak mam zajecia w szkole i tak mam chodzic do tatoo shopu; ciesze sie ze to tylko 3 dni bo i tak bardzo za nim tesknie, musze sie przyzwyczaic ze jestesmy osobno:dry: ale nawazniejsze ze jak go nie ma o nie zamulam tylko mam pelno zajec i dzien szybko zlatuje:happy: bo przez pare dni jak siedzialam sama w domu myslalam ze mnie szlag trafi:dry:
co do kosztow przedszkola to sie nie wypowiadam:baffled: no ale co zrobic, nawaznejsze zeby Bruno byl zadowolony:tak:
i tez myslymy nad kupnem wiekszego lozeczka dla mlodego ale to na razie musi poczekac, czeka nas konwencja tattoo i musimy zaplacic za moja szkole...
Maja stopa fajnie wyglada, ale boli jak cholera:sorry2:

Do góry