reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Heh, a u nas w tej chwili 27 stopni:szok:
Wróciliśmy znad jeziorka, słońca nie było ale temperatura 35 w ciągu dnia. Młode z wody nie wychodziły wcale, ja sobie popływałam, popiłam piwka, teraz szykujemy grilla.
Miodzio, lubie taka pogodę,hehe;-)

kasu - nie przejmuj się, są ludzie i taborety;-):tak:

nonek
- zestaw naprawde super;-):tak::-D

reklama
No Ditka widzisz a u nas jesien... niecale 16 stopni w poznnaniu deszczyk, siedze dzisiaj w dlugim rekawie, brrr, w tv reklamy zeszytow do szkoly itp. czuje jesien w zandarzu, przepraszam za pesymizm ;)

kasu kasu dlatego Cie namawiam na debki, tam jest totalny relaks i luz i ludzie jacys inni niz wszedzie :-p:-p

ja wrocilam do warszau, w koncu jestem u siebie z dwojka babli
stary na lodce dzisiaj moj tata zostaje ze mna i wroci dopiero w nd
a jutro o 14 30 trzymajcie kciuki!!! nie bede mowic za co zeby nie zapeszac ale powiem pozniej

sciski

witam z ranca
mam od paru dni spuchniey jezyk nie wiem od czego:wściekła/y:boli jak jem, nie mam pojecia od czego to:crazy:
dzis kolejny dzien praniowo sprzataniowy, ale lubie sobie w domku sprzatac;-)
dita staralam sie nie przejmowac ale momenami bylo ciezko:sorry2:
zazdroszcze letniej pogody:tak:
agaton dokladnie,niby lato ale ja tez jesien czuje, juz rano tu bardzo chlodno i ten zapach jesieni
sugar nie wiem za co ale 3mam:tak: co do Debek o namawialam mego malzonka bo polecalas ale on mowil ze to za daleko, i we Wladku wyladowalismy bo najblizej loniska. ale nasepnym razem do Debek udezymy:tak:

cześć
nie zaglądałam bo mój mąż na weekend do dzieci przyjechał, trochę gadaliśmy i chcialabym żeby było prawdą to co mówi...

muszę się wybrać w końcu do Kancelarii Chrzest dla małego załatwić bo kurna chłopak z dnia na dzień cięższy kto go potem utrzyma w Kosciele :-D:-D:-D

Dita super mebelki

Kasu kiedy Ty w Sosnowcu będziesz...? Mogę mieć do Ciebie romans?

Helo elo,
Kasu, pewnie zależy gdzie nad morzem, przeważnie tam gdzie jeżdżą ludzie z dużych miast (Dębki, Sopot) raczej nikt nie rzuca komentarzy dziwnych. A tam gdzie są lokalne wieśniaki... no sama wiesz :sorry2:

Sugar, będę trzymać też!

Cosmo - mam nadzieję, że prawdą jest cokolwiek twój małżonek mówi.

U nas Piotruś zdrowieje już całkiem, za to jest mega padnięty, wrócił do spania dwa razy dziennie po 2-3 godziny. Ciekawe czy to z okazji po chorobie, czy też z okazji że coś mu się nowego wykluwa. Je za trzech - to chyba skok intelektualny, bo zaczął juz całkiem ładnie mówić. Wczoraj rozwalił naszych znajomych i nas - w ciągu 5 godzin zjadł: 3 banany, 2 brzoskwinie, 2 kromki chleba duże z masłem, dwa kawałki kurczaka małe z grilla i żebrał o nowego banana... przyszedł do domu i wrąbał pulpeta. Normalnie ubierać a nie żywić tą głodzillę.
A w ogóle jakoś przestawiamy go z modyfikowanego na zwykłe krowie mleko. Po zwykłym jakoś nie wymiotuje, po modyfikowanym owszem. Nie wiem z czego to wynika, ale widocznie coś mu może w smaku nie pasuje? Dziś wypił właśnie kubek mleka i patrzę czy coś będzie złego się działo...
Buziaki!

Kasiu a ja zazdroszcze Piorusiowego apetytu:tak::-D Moje dziecie po powrocie do domu nadrabia wyjazdowe zaleglosci, ale Piorusia nigdy nie przebije:-):-D
co do mleka o my od dawna na krowim i wsio gra:tak:
A ty jak sie czujesz?

Cosmo powodzenia... a S-cu bede w paznierniku, jak masz romans pisz na priva;-)

reklama
hej!:-)
ale pogoda!! masakra my od czwartku na wyjezdzie w domku z basenem a tu leje hehe
dzisiaj tylko przyjechalismy do pracy i po 14 wracamy znowu
maly katar zalapal przez ta pogode bo oczywiscie chcial sie kapac w basenie i ciagle tam wkladal lapy!
gramy w kalambury ze znajomymi , saczymi drineczki wiec i tak jest wesolo!

Dita zdjecia jakies zapodam jak porobie. moze jak bedzie juz dach bo narazie nie wiele widac ksztalt domu.

Kate cenowo gorale nie sa tansi (juz raz mielismy tanich i szkoda gadac). ale ceny maja przystepne! wiadomo najlepiej robic samemu ale czasu i umiejetnosci brak :)

Kasiu moj tez lakomczuch ale Twojego Piotrusie nie przebije :)

Sugar trzymamy, daj znac czy pomoglo.

Do góry