reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama mały dostaje Calcium i Eurespal po pół łyżeczki przez 5 dni

w nocy Maja wpadła w histerię obudziła się i płakała że chce do mamusi to co wzięłam ją do wyra i spaliśmy w 3 z Michasiem, średnio to wygodne, ale nie było tragicznie :-D

Maja kiedy następnym razem będziesz w PL?

Kasu a Ty w angli teraz jesteś?

reklama
Cosmo - u mnie jak czasem ma taki film w nocy to wystarczy go utulić, wcisnąć misia i zasypia spowrotem sam. Tylko musi się w miarę rozbudzić, zakumać co się dzieje. Kiedyś też brałam do siebie, ale wykryłam że nawet nie trzeba :happy:

Pingwinku - 14 kg??? :szok::szok::szok: Gdzie, pytam, gdzie??? Kompletnie NIC nie widać tych kg po tobie!

hej kobietki
jestem, podczytuję ale brak czasu na skrobanie:-(, buziam wszyskie:happy:,
.....a i zdjęcia cudne.....miodzio... .maja jakie piękne widoki, ....czym wy karmicie te dzieci drożdżami czy co?:tak::-) normalnie Elite model look :tak:

A my dzis caly dzien poza domkiem pomimo deszczu.
Jutro tez wybywamy.
Jakos z M ostatnio warczymy na siebie...chyba ta cala sytuacja z pseudoprzyjaciolmi tak nas zestresowala. Dobrze ze do Pl lece to zatesknimy wszystko wroci do normy.

Cosmo w poniedzialek lecimy.

Pingwinku wcale nie widac tych 14 kg. Slcznie wygladasz.

Dita chcesz kopniaka?

hej kobitki
ale mialam koszmarny dzien wczoraj
Bruno pierdyknol sie w nosek o framuge tak ze myslalam ze go zlamal, krew sie lala jak cholera, na szczescie tylko skore przeciol, nalozyli mu klej na rane[szuczny strupek] i mam go obserwowac.
zachowuje sie normalnie tylko wylada jak po wypadku samochodowym
nie pamietam kiedy mialam takiego stresa:-:)baffled:

Agutek, polecam nazywanie emocji dziecka - u mnie dużo szybciej się uspokaja wtedy, jak mówię "mama widzi że Piotruś jest smutny, zły, rozczarowany" itp.

Maja, to nieźle wam się dali we znaki ci znajomi :-( Mam nadzieję że się szybko otrząśniecie, bez sensu żeby przez ich zachowanie między wami było źle :no:

Kasu - łoj, straszne. Krew jest straszna, ja też jak widzę coś takiego to prawie mdleję... Na szczęście dzieci szybko się goją. Całuski :happy:

U nas ciągle inwazja gości - jakoś się wszyscy umówili żeby teraz nas nawiedzać normalnie. Ja wszystkim zapowiadam że jestem antygospodarz i leżę odłogiem, ale nikogo to nie zniechęca :-D Dziś mój brat najmłodszy przychodzi robić nam burrito :-) z okazji że przyjechał na wakacje.

reklama
hejo, nie chce zapeszać, ale na 99 % zaczynam nową pracę od września - właśnie te pieczątki:tak: Akurat będę po zabiegu (mam nadzieję, odpukać) będę mogła zacząć nowe życie:cool2:
Dzwonił właściciel tej firmy i mnie chce, tylko ma jeszcze jakiś problem z lokalem, musi zmienić na szybkość itp, ale - kurde - zmienię zawód;-):-D
Kesz oczywiście większy już na wejście, potem podobno ma być tylko lepiej;-)

A dziś pojechał zawieźć moje zwolnienie lekarskie, mi ise nie chce wcale z kirerowniczką gadać,hehe :cool2:

kasiu
- chyba was wszyscy strasznie kochają,że nawet twoje oficjalne ,,antygospodarzenie" nikogo nie odstrasza:-D Nie dziwię się:-D Trzymaj sie, życzę samych wspaniałych odwiedzin:tak:

Maja - owszem, poproszę kopniaka:tak::-DTrzymajcie się, po burzy zawsze4 świeci słońca:tak:

Do góry