reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kochane fotki nie pokaże bo ostatnim czasy się nie fotografuję-nie chcę mieć złych wspomnień.
ale jestem wkur wiona... szkoda, że nie jestem czarownicą bo bym rzuciła na kogoś zły urok...normalnie mam zje bany weekend

reklama
Cosmo o co chodzi? moze chcesz to obgadac? kto Cie wkurzyl?

pamietaj ze warto fotografowac kazdy okres zycia, kazdy jest wyjatkowy
za kilka lat spojrzysz na foto i pomyslisz bylo tak zle a ja- wojownik dalam rade

Nieistotna nawet nie warto o tym pisać... moja zaje bista teściowa powiedziała, że mamy (ja i dzieci) się stamtąd wymeldowac bo ona nie bedzie za nas płaciła... i że możemy tam przyjezdżać tylko 2 razy do roku... to jej powiedziałam, że pomarzyć zawsze może i że się nie wymelduje :baffled: a jeśli o placenie chodzi to mój mąż płaci jej co miesiąc dużo więcej niż zużyje wody prądu itp. cały czynsz jej placi ... tak mi ponaubliżała wczoraj przez telefon (wzięłam na głośnomówiący, żeby rodzice słyszeli) że moja mama powiedziała, że na Chrzciny małego mam jej nie zapraszać, bo chołoty w domu nie chce. Jejku jak ja nie cierpię tego babska

Klasyka ... tesciowa....
bladz i tyle, nie przejmuj sie... olej
powiedz ze jak sie rozwiedziesz to sie wymeldujesz a poki jestes zona jej syna to bedzie tam zameldowana i koniec
nie lam sie i steresuj, masz dosc innych zmartwien

jaki syn taka matka :dry:

wspulczuje

Nieistotna ona jest dużo gorsza uwierz od niej wszystko się zaczęło... bo jak Karolinka gotowała obiady dla wszystkich to było cacy a jak zaczęłam tylko dla siebie i meza to zaczęły się schody i buntowanie go przeciw mnie...

Maja ja dla mnie (tylko jak dla mnie, tylko narazie ;-) bo moze przy blizszej weryfikacji by sie to zmienilo) to jestes idealem bo nie odnotowalam zadnych wad, zadnych

Cosmo czesto tak jest ze uprzejmosc ludzi traktuja z czasem jako rzecz oczywista, a na to trzeba pracowac, tesciowa przywykla do dobrego

heheh ales mnie rozsmieszyla Nieistotna...nie ma ludzi idealnych a ja...heheh baaaaaaaaaaaaardzo daleko mi do idealu

Alez mnie dzis glowa boli.
Chyba zaraz pojde spac albo...drina sobie zrobie.

a tak juz powazniej to napewno idealem nie jestes, co nie zmiania faktu ze dajesz sie lubic :)

a ja dzis wkoncu pojezdzilam na motorku :)

ide lulac

reklama
Dzien dobry! :-D

i macie za swoje, te, co nie chcialy hitsy, jak to soczyscie Milka mowi ;-)

u nas parowa, ze hej, ale slonca ni ma :-(

szalenstwo zakupowe nas nie ogarnelo wczoraj i w sumie niewiele nabylismy :-) takie jakies tam bzdury tylko. sukienki weselnej i butow nie stanelo :-( kurna, a wracam z wakacji pod koniec sierpnia, a juz 6-go wrzesnia moja psiapsiola, jedna z 3 najlepszych, bierze slub :-) tylko jak ja sie z sukienka wyrobie, coooo?

ale musze pochwalic moje mlodsze, jako ze wczoraj byl przecudnie grzeczny i nie przeszkadzal nam w zakupach absolutnie :-) dwa razy dostal papu, a reszte grzecznie spal na zmiane z prowadzeniem czynnej obserwacji i zjadaniem raczek ;-)

Do góry