reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A ja się katuję jakąś niedobrą kawą i mam w du pie woreczek po kawie bolący bo jakos i tak mnie ostatnio nie chce boleć jak na złość,hyhy;-)

Oj tam, ja tez miewam dosć często momenty jak Adaś Miauczyński z Dnia Świra ,,nie udało mi sie życie" - ale to jeśli chodzi o moje życie zawodowe. Nic nie osiagnęłam, nie osiągnę juz raczej bo się robie za stara, jedyne co mi pozostało to wspieranie zawodowo dobrze prosperujacego meża (tfu ftu odpukać), opieka nad domem, dizećmi... jaqkos sie z tym zaczynam godzić, choć moje ambicje zawsze siegały gwiazd.....(na serio - chciałam zostać astronautą....):blink:

reklama
helow babencje nie marudzic mi tu życie jest piekne :tak::tak:i sie nie dołowac
U nas upałów ciag dalszy zdycham:-p
A herbata pyszna ale lepsza jest truskawki w smietanie z rossmana :-)
Pingwinku sliczne imie dla dziewczynki swojej wybrałaś :tak:

I ja nie pisze z powodu dola. Oboje z M paskudnie sie czujemy.
Dochodze do wniosku ze nie warto sie przywiazywac do ludzi i wczowac w jakiekolwiek przyjaznie. A moze to ten kraj tak zmienia ludzi...albo to my jestesmy po**bani.
Sama juz nie wiem.
Potrzebuje weekendu w ciszy i spokoju z dala od wszystkiego i wszystkich.Tylko z moja mala rodzinka.

Kamila ciesze sie razem z Toba.

Cosmo .Agutka trzymajcie sie ...chociaz czasem tracimy nadzieje to zawsze po deszczu wychodzi slonce...tez na nie czekam.

Maja Ty i Twoj M jestescie latwym łupem przyjazniowym
Jestescie idealami ktorych kazdy chcialby miec za przyjaciol dlatego ludzie lgną do was, a wy jak to wy, dobre serca macie wiec dajecie z siebie wszystko a ktos to wykorzystuje
nie wiem co sie stalo ale domyslam sie ze ktos was wykorzystal w taki czy inny sposob
ale nie martw sie odpocznij, zamknij na jakis czas dom na gosci, wylacz kom i pozyj tylko z rodzinka a wiara w to ze sa jeszcze madrzy, dobrzy ludzie wroci
buzka

Kamila ale mowisz o teych truskawkach w smietanie w saszetkach czy tej lisciastej, bo lisciasta jest zielona a w saszetkach czarna, wczoraj mialam ja kupic ale musze najpierw wykonczyc truskawke z wanilia z herbapolu pychotke

no widzisz Roni to jestesmy dwie, popieram ze tylko chwile w zyciu sa piekne, u mnie te chwile z Agaatka...reszta mnie przerasta :(

a u nas na osiedlu dzis ogromny pozar

Załączniki

• DSC04377.JPG
    DSC04377.JPG
    97,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC04435.JPG
    DSC04435.JPG
    103,1 KB · Wyświetleń: 31
reklama
witam - oj laski zazdroszczę wam ,ze wasze pociechy robią w nocnik - mój jakoś nie moze zakumać o co biega z tym nocnikiem - siada na nocnik ,ale do niego nie robi - leje gdzie popadnie z kupą jest to samo - dziś wynieśliśmy dywan [na czas nauki] bo mam dosyć czyszczenia po każdym mateusza załatwieniu się .Przy okazii zrobiłam sobie wielkie porządki w domu - została mi jeszcze łazienka , a tak mi się już niechce , cała jestem mokra w dodatku boli mnie kręgosłup bo trudne dni u mnie nastały.
..Agaton= co się stało [co się paliło]

Do góry