reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej,

się melduję:-)
mam nadzieję, że chociaż trochę tęsknicie? hehe:-D

proszę o jakieś streszczenie tego, co się działo:tak:

SPOTKANIE W ISTEBNEJ BYĆ MUSI!!!

Ok laski tylko tak pod koniec września, bo ja na początku września jestem w Chorwacji :tak:

kuźwa przyklejam się do Kate - streszczenie bite :-p

Nonek ja od kilku dni chodze jakbym miala wybuchnac...dlatego juz od dwoch godzin zaczelam drinki saczyc zeby szybko pojsc spac i M nie zlac;-) U mnie to sie nazywa napiecie przedmiesiaczkowe hehe ...na cos trzeba zgonic:-)

Tak sobie mysle ze jesli ta Istebna bylaby pod koniec sierpnia konkretnie zaraz po 24 i niekoniecznie weekendowo albo chociaz troszke dluzej niz weekend np od czwartku do niedzieli to moze udalobymi sie M namowic i autem do PL bysmy pojechali i przy okazji do Istebnej. Dajcie znac jakie sa plany tzn czy ten termin wchodzi w gre to zaczne negocjacje z mezem;-)

Maju, przecież jakbyśmy chcieli to można zagadać o 4 dni pobytu, tylko mnie osobiście koniec sierpnia nie pasi bo 29 sierpnia jade do Chorwacji i wracam za 2 tydnie więc Was nie zobacze :-( ale jeśli większości pasi to dawać znać będę gadać z kirownikiem:tak:

Mi pasi tylko wrzesień, bo od 25 sierpnia ruszam z gabinetem...

ładnie proszę o streszczenie:hmm:

Aha... od 18 do 23 sierpnia będę w Pobierowie... jakby któraś chciała, to jestem chetna na spotkanko:-D
tyle, że będę bez samochodu, więc raczej nie dojadę nigdzie

reklama
Maja, kurcze sama nie wiem... moze jakis dłuższy weekend /czw-pon/
nie wiem też, czy z tą Majorką cokolwiek wyjdzie:sorry2:

a pobyt w Pobierowie /ja+dzieci i sis z Piotrulą/ funduje mama, to trza skorzystać:tak:

Do góry