reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

poczytałam :-D

Dita Wy już 9 lat razem!!!! GRATULUJE!
kamilka Gratki dziewczynki a jak Filipek?
Roni buziam buziam i zapraszam kiedy tylko chcesz!
Nieistotna na wrzesień to nie najgorzej a ja i tak myślę, że on zdrowy chłopak!
Sugar wiem coś o tym poprawkach pit-ów blehh...dobrze, że na "dobrych"ludzi trafiłaś
Kasu dawaj foto tatoo (ps. wysłałam Ci meila!)
Agutka nie bój żaby Mała w przedszkolu sama się zywieniowo przestawi
Miłak buzia - ja nie streszcza bo sama ostatnio mam braki, daj no jakieś foto Małej!
cosmo dzielna jesteś i już!
Lucky wielkie BUZIAKI dla trójeczki!
Pati jakie zdjęcia? bo mi coś umkneło?

fajnie, fajnie z tymi żłobkami - ja też muszę coś pomyśleć już
my od rana na plaży ale nie było za ciepło
Mapet teraz na drzemce i w sumie zaraz się powinien budzić i dalej na plaże:rofl2:
wczoraj spędziłam świetny wieczór z Frend (FEEL-browar-nowe znajomości i kupa śmiechu) tego mi było trzeba!

reklama
Aenye a jakies takie ma akcje, że mi pawiuję byłam u lekarza to stwierdził, że robi tak dla zabawy :sorry2:
w ogóle chciałam pogratulowac Roniak Ci córci :tak::tak::tak:
no i gratki dla Mam które wiedzą co im już w brzuchach siedzi :-D
Kasu jestes w Sosnowcu ???

DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ŻE CHCECIE ROBIĆ BB ZLOT W ISTEBNEJ

prawda to to ;-)

no i jeśli można to poprosze o jakieś streszczenie, prosiłam wczoraj ale echhhoooo :-p

Milka falszywy alarm:dry: nie jestem w sosnowcu,bede w pazdzierniku:cool2:
Cosmo cale zycie mieszkalam na ul.Kaliskiej to jest na Wawelu a pozniej naWarszawskiej 2 lata. a ty gdzie jestes?

Halo halo

U nas dzis kapanko w basenie i opalanko. Z rana zakupy zrobilysmy bo w sobote zbiorowa impreze urodzinowa u nas robimy.

reklama
Milka SPOTKANIE W ISTEBNEJ KONIECZNIE!!!!!!!!!!!! Zeby mialy byc 3 rodziny to ja sie pisze! Kate z tego co wiem to tez.

Jesli chodzi o jedzenie to moge tylko pogratulowac. U nas na sniadanie kasza, na drugie kasza, na obiad 3 lycki zupy czy innego dania + kasza, pozniej kasza i na kolacje kasza. W nocy oczywiscie kasza. Paczka kaszy dziennie. Reszta w formie mini przekasek, smakowania. Ech....

Ja mam dzis ciezki dzien i jak komus nie przypie....dziele to bedzie dobrze.

Maja ja tez chce taka pogode, ueeeeeeeeeee:oo::oo::oo::oo2:Mam dosc takich wakacji.

Do góry