reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
lala - my ostatnio jechaliśmy 9 godzin do Istebnej, mamy o wiele dalej.
Nie marudź na wstępie tylko sie szykuj i już;-)

Dziś się pokłóciłam z koleżanką z pracy, hehe. O fusy z herbaty;-) Bo umyłam dzbanek do zaparzania herbaty i wywaliłam fusy, a ona w płacz prawie że jeszcze raz chciała te fusy zaparzyć.
Jezu, co za człowiek:szok: kateeee - help z tym woreczkiem, zapisuję się. serio!;-)

ja tak jak sara, sie zobaczy.

sarenko,
zdjecia do paszportow, bo chcemy do turcji jechac :-) we wrzesniu/pazdzierniku

a w ogole ten nasz hotel, gdzie trafilismy przypadkiem, co byl taki mega wypas zajebisty, teraz ma szokujace ceny... 4500, 4900 za 2 tyg!!! a wtedy niecale 3500 placilismy :szok: za 3tyg!

kasu, widzialas PW? :zawstydzona/y: :-D

Dita, laska kosmiczna, wspolczuje! a rocznicy gratuluje :-) ohoho! 9 lat!

agutka, ja juz sie nie martwie. moj Filip przy Amelce, gdy ona je, potrafi zjesc zlozona na pol kanapke. a w domu ni chuchu. takze wiem, ze patrzac na dzieci sie nauczy.

boje sie tylko, bo ostatnio mielismy taka akcje w hurtowni dzieciecej:
Fiolek bawi sie w placyku zabaw, z nim jakas dwuletnia dziewczynka. ja gadam z inna mama. nagle patrze, a dziewczynka zabiera mu po kolei wszystkie zabawki, a Fiol, jak ten ciolek, nie reaguje, tylko bierze nastepne. znowu sie zagadalam, patrze, a tu Fiol zapedzony do kata, bez zabawki zadnej, dziewczynka na wszystko, co on chce wziac kryczy 'nie! nie!', a Fiolek podkowki strzela i patrzy z przestrachem na dziewczynke i wyciaga rece do mnie.
i juuz widze, ze tak z nim bedzie, bidulkiem... :-( przynajmniej dopoki sie nie nauczy..

a w ogole to sie zestresowalam, bo myslalam, ze tak jak u kasi, bede mogla z nim pojsc, zaznajomic go ze wszystkimi, z nowym miejscem itp. a tu sie okazuje, ze nie! ze mam go przyprowadzic, wpuscic do OBCEJ sali, do OBCYCH dzieci, OBCYCH opiekunek i po prostu wyjsc! jaka to musi byc trauma dla dziecka..???
eeeeech.. nie wiem, czy nie jest za maly na to..? ale juz zalatwione wszystko..

kasu ja w sosnowcu mieszkałam na Wagowej to jest Kazimierz Górniczy czyli dziura jak uj, ale park ma fajny, i mini zoo :D:D:D

nonek, kate najprawdopodobniej będę we Wro od 2do 17 sierpnia, odwiedzicie mnie? :tak:

jo dupencje
Dita to jak? kozystasz z mojej kanapy? ;-)
a tak powaznie to chetnie przygarnela bym wszystkich, ale nie mam tyle miejsca, chyba ze na wlasna opdowiedizlnos wieziecie materace ;-)
podloga zawsz esie znajdzie, tylko glupio by mi bylo ze goscie tak spia jak na poligonie :blink:

my byli u Kulek :-D Julia jest ekstrasna
prowadzali sie z Jahem za rece :-D

Aenye, ja daje bobotic
nie wiem c bedzie z tego mojego drugiego dziecka, ale czekam cierpliwie

Kasia, a mowia ze dziewczynki zadziej maja kolki, na lipcowkach chyba wsie dzieci sie dra ak nieszczescie
moze to kwestia urodzenia w lipcu ;-)

Kate, ja sie zapisuje na terapie do gabinetu

Como moj mensz z Zawiercia jest :blink: miasto ktore niedlugo umrze

Milka, danke
juz zapomnialam o tym hehe w koncu 3 tyg mijaja ;-) ale ten czas zapier***la ;-) czuje sie jakbym te wrzaski zawsze miala w domu

nonek, kate najprawdopodobniej będę we Wro od 2do 17 sierpnia, odwiedzicie mnie? :tak:

Od 2 do 9 sierpnia byczymy się z Nonkami w Hajduszoboszlo:-D
ale potem, to chyba OK:tak:

Dita coś wykombinuję z woreczkiem
już ci oisałam, że masz się nażreć czegoś czego ci nie wolno i na ostry dyżur
i heja.... albo zapisz się na konsultację do szpitala i czekaj na termin:-)

Ano wszystkie Was zapraszam do gabinetu, hehe;-)
na kawusię:-p

BTW jak macie jakieś zabawki, co się chcecie ich pozbyć /ale w stanie w miarę dobrym/ to wyslijcie do mnie - będę miała coś do gabinetu w kąciku do diagnozowania dzieci

Roni a jakich butelek używasz? Maja tez miala kolki ale jak kupiliśmy antykolkowe z Nuby'ego to kolki ustały... może tez spróbuj...

a Michasiua bolał dziś strasznie brzuszek, biedactwo pręzyło się strasznie, płakał pół godziny ale teraz śpi smaczie a ja uciekam do niego (śpimy razem) bo wczoraj w nocy spac nie mogłam, zasnęłam dopiero nad ranem a że moje dziecko o 5 już wyspane było to se nie pospałam... uciekam kolorowych :-)

reklama
Do góry