reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam wszystkie na poczatku tygodnia. Dzis juz czuje sie lepiej, choc meczy mnie kaszel i wieczne latanie do ubikacji na smakowanie drugi raz niektorych potraw. Nie wiem czy to prawda, ze przy drugiej ciazy szybciej wyskakuje brzuch? Ja zaczynam nie miescic sie w normalnych spodniach...gdzie przy Julci do 4 m-ca sie wciskalam w swoje ciuchy. To co bedzie pozniej?

witam was w nowym tygodniu!
ciesze sie, ze u was wszystko ok!
powiedzcie mi czy juz wierzycie w to, ze jestescie w ciazy? bo do mnie to jakos nie dociera ::) to jest jakies takie nierealne.

katy_less Spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe, abyś szczęśliwie i bez większysz dolegliwości przeszła ciąże,spełnienia marzeń i wszystkiego co naj naj najlepsze.

Co do mnie to mało bywam bo mam gości tymczasowo mieszkaja z nami moi rodzice (kończa budowe domku) wiec nie zabardzo kiedy mam siedziec przy kompie a jak przychodzi wieczór to już mi się nic niechce:))) A co do samopoczucia jest wyśmienicie:))
nonek też wyczytałam i mama mi powiedziała że przy drugim dziecku szybciej jest brzuszek i szybciej też się czuje ruchy, ja już też mam taki delikatny a zawsze byłam płaska wręcz wklęsła:)) No cóż taki urok mam nadziej że jednak nie przytyje jak z Nikolką bo bym się załamała: :-[
kicia80 do mnie już powoli dochodzi że bede mamusią ale prawdziwie uwierze jak zobacze te serduchno na monitorze USG. Może to już bedzie w ta środe:)

jejku, dziewczyny :) moj suzik z powrotem jest juz prawie bialy, tylko leciutko kremowy... ale sie ciesze, ze to plamienie ustaje... :) reweeeelka!

no i ludze sie, ze bedzie dobrze :) ja bede sie tak ludzic az do 12 maja :) :) :) ale bede sie cieszyc :)

buziam :) :) :)

ja sie nie moglam mojej Kruszynki doczekac, wiec jak przyszla, strasznie bylam szczesliwa :) ale od razu tez sie o nia balam. wiec mozna powiedziec, ze czuje sie ciazowo :) caly czas o tym mysle :)

nie wiem, co zrobie, jak cos bedzie nie tak z moja ukochana malenka istotka... ale nie bedzie :) w grudniu bede calowac jej stopki :) :) :)

aenye BARDZO sie ciesze! napewno wszystko bedzie super!
a robilas sobie znowu betke, moze to Cie dodatkowo uspokoi?

szczerze ci powiem, ze myslalam intensywnie o betce i jeszcze nie zebralam sie na odwage. nie jestem gotowa na zle wiadomosci :) a poza tym musialabym ja robic trzy razy, zeby wynik byl miarodajny (co dwa dni). a to koszt 75zl - wole dodac 25zl i miec usg, bo i tak bede musiala je zrobic :)

buziam :)

reklama
rozumiem. wiadomosci beda napewno dobre i nie mysl inaczej :)
robisz usg 3d, czy az tyle u was kosztuje?

Do góry