lala25
Aktywna w BB
a pod warszawą to gdzie dokładnie - ja mieszkam w okolicach warszawylala spotkan to bylo duzo
ale takie wieksze to dwa, pod Warszawa i w Istebnej
w Istebnej mnie nie bylo, a na tym pierwszym bylo suuuuuuper
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a pod warszawą to gdzie dokładnie - ja mieszkam w okolicach warszawylala spotkan to bylo duzo
ale takie wieksze to dwa, pod Warszawa i w Istebnej
w Istebnej mnie nie bylo, a na tym pierwszym bylo suuuuuuper
oj chyba nie bo macieżyński to jest tak zwany urlop ,który dostaje osoba opiekująca się dzieckiem- ponieważ ty nie pracujesz ,wiec ty opiekujesz się dzieckiem. on takiego urlopu nie dostanie - a tym bardziej kasy .jedynie może dostawać co miesiac rodzinne ,ale to też pod warunkiem, że dochody nie przekraczają 504 na osobeKojarzycie dziewczyny czy jak ja nigdzie nie pracuję to D. może wziąć macierzyński tą część co mu przysługuje? I ile przed porodem musi być na etacie?