reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
o ,fajna pomysła, bo mnie dobija wstawianie zdjęć tutaj, z wesela siostry parę wrzuciłam do NS - Logowanie do nasza-klasa.pl
atol
Fanka BB :)
ejo a ku ku
roni butla i koniec, serio, ja Helene od poczatku bula karmilam, jakbym miala sie tak bawic jak z Hanka to by mi chyba Hania miezkanie zdemolowala i jeszcze nic oprocz cycolenia bym nie robila
ale jestem zmeczona maskara
roni butla i koniec, serio, ja Helene od poczatku bula karmilam, jakbym miala sie tak bawic jak z Hanka to by mi chyba Hania miezkanie zdemolowala i jeszcze nic oprocz cycolenia bym nie robila
ale jestem zmeczona maskara
lala25
Aktywna w BB
oj mój mati byl bardzo za cycem - w dzień dostawał cyca do roku i sam się odstawił - zaś noce to była tragedia do 15 miesiąca sie męczyłam wkońcu uparłam się i się udało od tamtej pory synek ładnie przesypia noc - a mleko modyfikowane dostaje dwa razy dziennie rano i wieczorem
kamila1983
Fanka BB :)
Czesc Babeczki
Jestem zmeczona i ledwo żyje ostatno śpie na stojaco Jak urodze to chyba padnę z wyczerpania potrzebuje spa na tydzień:-)
Nie mam siły czytać
Wiec tylko buziam was mocno i idę do łóżka
Jestem zmeczona i ledwo żyje ostatno śpie na stojaco Jak urodze to chyba padnę z wyczerpania potrzebuje spa na tydzień:-)
Nie mam siły czytać
Wiec tylko buziam was mocno i idę do łóżka
lala25
Aktywna w BB
laski właśnie wyczytałam ,że miałyscie jakieś spotkanie - opowiadajcie jak było i czy dużo was było?
reklama