reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe...to i ja podejrzałam kalendarzyk :)

kate gratulacje kolejnej(w łaściwie któraj już?)rocznicy ślubu!
Dita STO LAT kobieto! zdrowia, szczęścia, kasy i czego sobie wymarzysz O!

a gdzie maja? kate? Sugar? miłka? kulka? hę??

Lucky oby szybciutko mineło!

reklama
Dzięki, dzięki:tak::tak::-D

stara du pa ze mnie bądź co bądź....
..a w sercu ciągle maj
:cool2:

Trzymam kciuki za oczko Domisia,
Czarna gratulacje!

Hej:-D
dzięki za życzenia:tak:

12-ta rocznica ślubu, hehe:-)

Dita STO LAT, STO LAT, STO LAT
zdrówka, szczęścia, kasy.... i czego sobie życzysz
a w sukienkach wyglądasz BOSKO:tak:

Roni jeszcze raz gratuluję i fajnie, że poród był lajtowy, SUPER

Czarna gratulacje zdanego egzaminu!!!

Kasu super z tym przedszkolem macie!

Ostatnia edycja:
Lucky biedactwo...
a możesz mu to oczko zakleić jakoś opatrunkiem?
no współczuję bardzo...

Kasiu no też masz przeboje w ciąży, też mocno współczuję...
co do doboru okularów przy wadzie, jaką jest astygmatyzm, to konieczność
i to jak najszybciej!!!
a jak masz problem z okularami i widzeniem w nich, to przed założeniem okularów zakrop sobie oczy atropiną (1 dzień, 2x1kropla do oka i nazajutrz rano po kropli do okczu) i załóż okulary, wówczas źrenice przystosują się do "nowego" widzenia
ja miałam tak robione przez 5 lat, Asia ma tak samo
moze to Ci pomoże?

Atol raczej nie półpasiec

zdrówka dla wszystkich chorowitków

Nieistotna zazdroszczę wypadu nad morze:tak:
gratuluję ząbka:-)

Kicia a ile Plumek ma drzemek?
co do bicia, szczypania, itp... to jest jasna informacja, że NIE wolno
i odstawianie Natalki ode mnie czy innej osoby
tzn. tak było... bo już dawno się nie zdarzyło
najgorsze, co mozna zrobić, to śmiać się z zachowania dziecka, bagatelizować je i nie reagować

Sa_raa buzia za pamięć:-)

Pingwinek buziaki w ogóle dla Was.... kiedy można Was odwiedzić?

Kogo pominęłam??? z góry przepraszam:-D

... i w ogóle to się pochwalę, że od 1 września otwieram gabinet!!!
mam już miejsce w renomowanej klinice-przychodni
już dogadałam wszystkie warunki
mam też opiekunkę dla Natki
no super i się cieszę jak dziecko:-)

P.S. W ogóle to miałam być teraz u Patrycji... ale nic z tego nie wyszło:-(

czesc laski!

Lucky biedny Dominis - ucaluj go od cioci!
Kasiu jeszcze troche! dzielna z ciebie kobitka!
Dita sto lat!!!!
Kate Najlepszego! super sprawa z tym gabinetem!
Czarna gratki za egzamin!

Plumi spi raz dziennie!
musze chyba poprostu zastosowac odnowa ta metode usypiania, bo teraz zasypia tylko ze mna lub P. spierniczylo sie po wakacjach pozniej jeszcze choroba ech...
no ale meczy mnie takie usypianie i buszowanie do pozna wiec musze sie za to wziasc!
acha my juz bez smoczka 2 tyg :) (to tez utrudnia mu samodzielne zasypianie)

buziaki :-)

jeszcze raz dziękuje za życzenia.
Co do mojej toaletki to wchodzę dzis do sypialni po południu a tam na toaletce wino,dwa kieliszki, w wazoniku wieeelka róża, karteczka z dedykacją i w pudełeczku kolczyki.
Normalnie mnie zatkało:-D:-D:-D
Się postarał menżuś;-):-D

kate
- sto i więcej takich rocznic!!:-D

Co do sypialni to dziś była pierwsza noc i ni chu chu nie mogłam spać. Albo nie mogłam usnąć albo jak już usnęłam to mnie budziły jakieś koszmary, no porażka:dry: Dzis podejście drugie, hehe, może będzie lepiej, ja po prostu nie znosze nowych miejsc spania....
Za to Nat (obok naszego łóżka ma łóżeczko) wczoraj przespała całą noc a dziś sama kazała sie tam zanieść, położyć i usnęła w łóżeczku:eek: szok,hehe:-D

reklama
Kasia gratuluje gabinetu :)

Kicia mam te same problemy co Ty, maly drapie i gryzie ale zawsze mowimy "Nie rob tak" z miną taka jak sie karci psa, jak narazie nie pomaga wcale moze potrzeba czasu na to by zrozumial
z spaniem tez lipa ale dziennej drzemki nie da sie zlikwidowac, chodzi spac pozno ale to dlatego ze dlugo jest widno

Luckymama mam nadzieje ze oczko szybko sie wygoi
Trzymaj sie cieplo

Ide lulac

Do góry