reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kasia z super imie dla nowego bobo :-) u nas Filip ma na drugie tak po tatusiu :-)
Roni fajie ze udało sie z tym wolnym no i ze z Jasiem lepiej :tak:
Suger super ze wyjazd udany i ze sobie pobalowałas bo ten bol watroby czy ząłądka to chyba nie od morskiej ryby ;-)
Dita Kate zaległe sto latek
ja tez mam astygmatyzm i nadzwroczność okólary nosze z przerwami a okulisci to konowały i tez uwazam ze to spisek tak jak kasia:-D:-D
Atol niezła historia z tym gryzieniem :szok:

A ja sie juz pakuje :-) jutro zmykam z młodym do warszawy na troszkę do rodziców :-) i na zakupy i wogole to licze ze mi mama pomoze i zabierze odemnie małego na troche :-D
tylko ta pogoda taka hierowa u nas słonce za chwile deszcz i tak cały dzien i wczoraj i dzisiaj

Anita, Suger a wy nie macie ochoty na spotkanko w sobote??

Roni skarbowka ma czas na zwrot do konca lipca, a jesli oddawalas np ostatniego kwietnai mozliwe ze poczekasz sobie do tego czasu, ja w zeszlym roku czekalam wlasnie nawet dluzej, ale w koncu zadzwonilam i na poczatku sierpnia dostalam, a w tym roku zlozylismy na poczatku kwietnia i zwrot wpadl w zeszlym tygodniu

Ostatnia edycja:
Roni skarbówka ma 90 dni na wypłacenie kaski
ja też czekam jeszcze:dry:
co do powrotu Marka do pracy do nie bój żaby - trochę czasu na ułożenie sobie rytmu dnia i dasz rade Mała!
a co za wózek w końcu?

Sugar heineken powiadzasz? Szymon miał jakąś pracę tam?

kamila wypoczywaj!

Kasia_z fajniutki ten napis

Nieistotna super zjęcie w sówaku

Mapeciarnia wreszcie śpi a ja mam jakiś dzień lenia dzisiaj

Cos mi net szwnakuje.Napisalam dawno temu posta i lipa, nie ma go.
Wiec Roni 3 m-ce jak dziewczyny mowily. My wlasnie czekamy tez, ale jezeli dostaniesz np. pismo w sprawie kontroli to mozesz poczekac nastepne 3 miechy:-(. U nas wlasnie przyszlo pismo i nie wiem kiedy sie doczekamy:wściekła/y::wściekła/y:.

dzieki za odp, u nas raczej nie ma co kontrolowac, mamy tylko zwrot za jaska i internet :tak:
mam nadzieje ze niedlugo przyjda bo lipa na maxa

Saraa, wozek pojedynczy wzielismy coneco, tak zeby byl bo Jasiek buzza nie puszcza, a cos z gondola tez potrzebuje i fotelik samochdowy, a podwojny graco ten co ma Sugar i Lucky
ale zamowie dopiero jak skarbowka przyjdzie :sorry:

reklama
ehe v3
Blanka spokojna poki co, ale jaka bedzie dalej to sie okaze, narazie je, spi, walnie kupe, oglada swiat i spi dalej
a Jasiek troszke zazdrosny, ale nie jest zle, dajemy rade

Do góry