reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

AniA gratulujemy z całego serduszka!!
Blaneczka sobie fajną datę wybrała napewno nie zapomne bo dziś moje imieniny :-p no a 4kg i 57cm żeś sama wypchała kobieto!! Szacun!

reklama
Roni wielkie gratulacje!!!!! Ale o co chodzi? ja tu wchodze i og razu gratulacje a ja czekalam na jakies info co gdzie? kiedy?:-D:-D:-D

pingwinku ja doczytałam na przyszłych mamach lipcowych
dzisiaj o 13 przyszła na świat Blaneczka waga 4kg i długa na 57 poród sn:-D

RONI - SERDECZNE GRATULACJE!!!! DZIELNA DZIEWCZYNA!!! BRAWO!!! CAłUSY DLA WIELKIEGO MALEńSTWA:-D:-D

A tobie Sarenko w dniu imienin - wszystkiego wszystkiego najlepszego!!!!:tak:

Roni wielkie gratulacje! dzielna z Ciebie kobieta! Czekam na relacje i fotki Malenkiej [duza Malenka :) :tak: przebila mojego klocka:-D:-D]

Sarenka wszystkiego naj:-)

No nareszcie! Gratulacje z calego serca!!!! Duza ta Twoja coreczka.
Czemu nie bylo cesarki?

Sa_raa Tobie wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

dziękuję Wam bardzo :tak:

Ania jakiś czas temu mówiła, że raczej sama będzie rodziła ale jak to dokładnie było nie wiem...

my dzisiaj na pysznej rybce byliśmy i tak jakoś w ogóle dzień szybko minoł.
Jutro T. ma wolne:szok:aż nie wiem co z tym czasem zrobić:sorry:
idę Mapeciarnie położyć

reklama
ooo ale njusy:-D

Roni mega gratulacje kobieto, Blanka witaj pulpecie:-D

sara wszystkiego dobrego z okazji imienin

Do góry