Ech wy marudy moje kochane
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
no więc tak: Co do kamieni, to nie jest tak, że ja umieram przez nie. Wręcz przeciwnie, nie miałam ataku od kiedy schudłam (a to już rok), wiem tylko że je mam i od czasu do czasu czuję (ale jest to raczej dyskomfort a nie atak), nie jem tego co mi ewidentnie szkodzi a poza tym pan doktor od usg powiedział,że z tymi moimi kamieniami da się żyć jeszcze kilka lat, dopóki nie będzie ostrych ataków kolki żółciowej. Tak czy inaczej oczywiście czeka mnie operacja i musze to załatwić... ale wiecie jak to jest - jak nic nie dolega to nie ma na to czasu.
Co do nadżerki to przecież idę - właśnie byłam profilaktycznie u gina, zrobiłam grzecznie cytologię no i za tydzień z wynikiem zgłaszam się do niego i umawiam na zabieg w szpitalu. Ot i tyle.
A co do plastrów - to mam je właśnie WYPRÓBOWAĆ. Jeśli będzie coś nie tak - oczywiście pomyślimy o czymś innym, a w ogóle to mnie namawia na mirenę (hehe). I tak zrobię tylko mam się pozbyć woreczka.
a w ogóle to właśnie wyszorowałam okno w sypialni, mamy już kompletną podłogę, kupiliśmy w obi żyrandol, ide zaraz skręcać z A szafę tylko właśnie usypiam glona,hehe.
I zakochałam sie w Garou za jego ,
,burning" ![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
Słucham non stop jak porypana;-)
Roni - kurcze, zdrówka dla Jasia, my też kilka dni temu zaliczyliśmy szczepienie, ale oprócz wycia w nocy i zaczerwienienia na nóżce nie było niczego niepokojącego. To była szczepionka Enfanrix czy cuś - a czym Jaś został zaszczepiony?
Moja Nat jak zwracała, to nie dawałam jej absolutnie nic oprócz wody do picia, bo wszystko zwracała natychmiast. Marchwiankę podaj jak już nie bedzie zwracać, a kładź go na ręczniku - jak zarzyga to masz do prania tylko ręcznik, nie całą pościel (u nas poszło 5 ręczników). I trzymajcię się!
czarna - wow, fajni. A która to juz ma taki? nie pamiętam...