reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

halo halo ja dzis w lepszym nastroju.
I prawko mam heheh . Przyslali ze 4 dni po moim wylocie z Uk ale wujek byl w weekend w Bydzi i przywiozl.

Pozdro dla Sugar.

Kinga przeciez my tu wszystkie bezrobotne i bezdzietne jestesmy i mamy full wolnego czasu wiec sory za brak zrozumienia dla Ciebie.

reklama
Laski dzien dobry :)

Kinga zapracowana czy nie wystarczylo umowic sie w przychodni i zamiast jednego spaceru (a spacerujecie duzo) do parku pojsc od przychodni, lekarz zrozumialby bez problemu ze przyszlas na wizyte z malym, ktos tam zawsze na chwile by go zabawil
ja szlam do szpitala na narkoze majac 8 miesiaczne dziecko i nie zwlekalam bo zdrowie jest najwazniejsze, Filip woli miec zdrowa mamę
daj znac jak dzis po wizycie :)

Hej kobitki
Kasiu chyba sie przyzwyczaja chlopaki,dzis rano znow histeria,ale dzwonilam po godzine ijuz sie bawi z dziecmi
odbieram go o 13 wiec bedzie ok
tylko boje sie piatku- zostawiam go do17:baffled:no ale musi przywyknac:-(
super zemacie ta kamerka zamontowana, chyba bym sie lepiejczulawiedzac zemoge namlodeozerknac,choc wiemze i tak ma tamdobrze
jak tylko bedzie miejsce w przedszkolu kolo daniela pracy to go przeniesiemy, na razie czekamy... ehh
Roniak super ze wsio ok
Maju usciskaj Marike:tak:

a gdzie Lucky, Sara?

No to fajnie, że już lepiej. U mnie mówili, że jak przez 3-4 godziny siedzi, to tak naprawdę już wpada w rytm i to przedłużenie do 17:00 nie zmienia za wiele, więc w pt powinno być tak samo jak dziś. U mnie dziś płacz był przy furtce, ale jak wszedł do środka, zobaczył dzieci i panią to przestał płakać. No i się bawił od razu praktycznie sam (znaczy bez trzymania pani za rękę) z dziećmi. Także super. Bałam się że 5 dni przerwy to będzie gorzej, a tu proszę niespodzianka. :-)
Kamerki super sprawa, tylko dlaczego zamiast pisać doktorat ciągle łypię na demona? :confused:;-):-D
Dobra nagotowałam obiadów na 3 dni idę pisać, już mam 31 stron, ha! :-)

Kasia calkiem ladnie Ci idzie :)
Kamera w zlobku to superrr sprawa

Kasu gratki otrzymania pracy :)

Sugar ahoj wracaj szybko on-line :)

A ja zrypalam ciasto bo za szybko wylalam galaretke i sie wchlonela fakin sit

reklama
Witam wieczorkiem,

Dziewuchi nie mam czasu pisać, ale jestem (Kasu buziak)

Roni nie ma za co;-) I git żeś wreszcie spokojna. I jak coś to wiesz:-)

Ja też bym chciała na spotkanie przybyć jakieś, ale to strasznie trudne dla mnie:sorry2:
Może T da się namówić. Najlepiej u Roniaków - bo tam musimy zajechać lub Aenów - bo zapraszają az miło, a rzut beretem;-).

I Sugar wielkie dzięki za porady do wózka. Najfajniejszy na świecie. Mam od wczoraj:-)

Kate:-)

Pozdraiam Was kobitki serdecznie.

Do góry