reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dziewczyny nie mam czasu czytać, ale buziam Wszystkie:tak:
i to co mi się w oczęta rzuciło:
Kate buziaczki dla Twoich dziewczyn
Nieistotna u mojega brata dzieci też porażka zębolowa obydwoje max próchnica która zżarła im ząbki, nie pamiętam żeby kiedykolwiek miały białe i ładne:-(, a i malowanie nie za bardzo pomagało, boleć to te ząbki ich nie bolały raczej ....no może troszkę przy słodkim, no i nie gryzły twardzych rzeczy bo nie było jak, ale teraz u Kacperka stałe są mocne i ładne, Mai niestety jeszcze daleko do stałych...... nie martw się no i niestety nie ma co panikować tylko jakoś to szybciutko zaakceptować... bo i po co jak nie ma na to rady......moja za to ma krzywe;-) no i niestety przecież aparatu na mleczaki nie będziemy zakładać;-)
....a może dentysta stwierdzi coś innego i będzie ok:happy:

Kasiu gradki dla Piotruli za żłobek i przegoń wkońcu tą sraczkę bo Cię wykończy...chyba bardziej nerwowo:baffled:

Nonku gratulacje 5 , kujonku Ty:tak:

Sara ucz się ucz.....i pomyśl że sesja krótko trwa w porównaniu z długością wakacji:tak:

Kasu Bruno też dzielny chłopak......je obiatki...ciekawe jak to wygląda , sam je czy go pani karmi.???....moja tylko jogurty i serki homo sama wcina:confused:

Ditka buziaki dla Ali czekamy na przyrost wagi, ....mojego btata dziecko-Kacper też chudy jak patyk i problemy z jedzeniem... normalnie czasami wygląda jak zamorzony a ręce ma jak patyki obciągnięte skórą, ale jego mamusia twierdzi że wsio ok ... nie wtrącamy się... ale szkoda go bardzo...choć on czuje się ok

a co do pracy to nie komentuję bo na NS nie mam dostępu :-(

może jeszcze zdążę coś poczytać to napiszę

reklama
co mi się dzieje z tym BB pisałam chwilunie i mnie wyrzuciło:crazy:

dobrze najpierw zrobiłam ctrl+c.... zanim wysłałam bo by mnie coś trafiło:zawstydzona/y:

Agutka - wysłałam ci mój post z NS na priv;-)
Ja to w ogóle nie obczajam tych zmian na bb - po co te jakieś powiadomienia? Po co jakieś grupy? Nie wiem w ogóle o co kaman:confused:

Trzymajcie mnie
dentysta potwierdzil prochnice i hu.jjj
a teraz wlasnie zauwazylam duzego krwiaka, czarnego na gornej 3 nie wiem co robic
aaaaaaa

Nieistotna jutro sie spotkamy to obgadamy temat.
Moje dziecie jak padlo o 17 tak spi do tej pory. Pewnie znow bedzie miala pobudke o 1 w nocy i do rana bedzie walczyc:baffled:.
Ja czekam na starego. Kolo polnocy juz powinien byc.Wreszcie sie z nim zobacze.
A i jeszcze raz dzieki za trzymanie za mnie kciukow wczoraj i za gratulacje. nie bylam tego dnia sama:-). czulam wasze wsparcie.

Jezu jestem zla i smutna przez te cholrene zeby od samego poczatku tylko problemy

Nona ja bede jutro o 13.15, jakbym miala jakies opoznienia bede pisac Kate
jak juz mowilam zabieram ze sobą gacka i caly jego raban typu wozek i megggaaaa waliza :)

nonek gratulacje obrony, super

nieistotna wspolczuje tej prochnicy, a dentysta cos powedzial zeby robic, czy lakierowac, czy cos?

ja mialam faze jakis czas temu ze Hanka ma poczatki prochnicy, ale bylisy u dentysty i okazalo sie z ok, mamy sie zglosic jak 5 wyjda i wtedy bedziemy lakierowac, a jak skonczy okolo 5 lat aparat na zeby, bo krzywe ma po mamusi

trojmiastki to rozumiem pomiedzy 15 a 16 w ta nidziele w orłowie

nonek, kate, maja, nieistotna milego spotkania

Dita a za kogo??????:-)
Ja sobie wlasnie otworzylam piwko, wreszcie mam sile i ochote sie napic.
Dzis poznecalam sie troche fizycznie nad Kate, hue hue. Nie odzywa sie, pewnie dochodzi do siebie;-):-p.

reklama
Do góry