reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ej, no co wy...??
co to za kataklizm wywial wszystkie grudniowki z grudnia?? :-)
co to za kataklizm wywial wszystkie grudniowki z grudnia?? :-)
przez to wylogowywanie...potem logowanie ponowne a potem wyświetlanie białej strony BB tzn pustej...to mi się coś robi ....a w pracy ostatnio mało czasu na takie historie... no nic już więcej nie będę na to narzekać
joasia17
grudniowa mamka 2006
Juz jestem ale tu naprawde pusto.
Mati dostal silnej biegunki i goraczki 39.8 ,wyladowalismy w szpitalu na Polanki no i stwierdzono wirusa ,dostal jeszcze zapalenia ucha no i dwustronne zapalenie migdalkow ,goraczka podobno przez uchdwodniony byl w srednim stopniu wiec zdazylismy na czas.
Mati dostal silnej biegunki i goraczki 39.8 ,wyladowalismy w szpitalu na Polanki no i stwierdzono wirusa ,dostal jeszcze zapalenia ucha no i dwustronne zapalenie migdalkow ,goraczka podobno przez uchdwodniony byl w srednim stopniu wiec zdazylismy na czas.
czarna551
Fanka BB :)
Patrycja sto latek kochana
joasia całusy dla Matiego-biedulek:-(tak się musiał męczyc:-(
joasia całusy dla Matiego-biedulek:-(tak się musiał męczyc:-(
Joasia - faktycznie przeżycia straszne.... Zdrówka dla maluszka
Kurcze, u nas leje od południa, brzydko, ponuro... a ja jutro znowu do pracy, nawet napić się porządnie nie mogę;-)
Dziś Ala zapytała mnie czy przyjdę na zakończenie roku szkolnego bo ma mówić wierszyk, a na dzień mamy tez nie przyszłam....Myślałam,że się popłaczę....przeciez nie dostanę wolnego nawet jednego dnia....
jesuuuuu..... ja chce na zasiłek.... nie ch ja nie wytrzymam....
Kurcze, u nas leje od południa, brzydko, ponuro... a ja jutro znowu do pracy, nawet napić się porządnie nie mogę;-)
Dziś Ala zapytała mnie czy przyjdę na zakończenie roku szkolnego bo ma mówić wierszyk, a na dzień mamy tez nie przyszłam....Myślałam,że się popłaczę....przeciez nie dostanę wolnego nawet jednego dnia....
jesuuuuu..... ja chce na zasiłek.... nie ch ja nie wytrzymam....
reklama