reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Asia, a co się działo z Matim??? :confused::-:)-:)-(

Aenye - dołączam się do życzeń urodzinkowych :-) 1000 latek w zdrowiu i szczęściu!! :-)

reklama
przez to wylogowywanie...potem logowanie ponowne a potem wyświetlanie białej strony BB tzn pustej...to mi się coś robi ....a w pracy ostatnio mało czasu na takie historie:crazy:... no nic już więcej nie będę na to narzekać:zawstydzona/y:

Juz jestem ale tu naprawde pusto.
Mati dostal silnej biegunki i goraczki 39.8 ,wyladowalismy w szpitalu na Polanki no i stwierdzono wirusa ,dostal jeszcze zapalenia ucha no i dwustronne zapalenie migdalkow ,goraczka podobno przez ucho_Odwodniony byl w srednim stopniu wiec zdazylismy na czas.

Joasia - faktycznie przeżycia straszne.... Zdrówka dla maluszka:tak:

Kurcze, u nas leje od południa, brzydko, ponuro... a ja jutro znowu do pracy, nawet napić się porządnie nie mogę;-)
Dziś Ala zapytała mnie czy przyjdę na zakończenie roku szkolnego bo ma mówić wierszyk, a na dzień mamy tez nie przyszłam....Myślałam,że się popłaczę....przeciez nie dostanę wolnego nawet jednego dnia....

jesuuuuu..... ja chce na zasiłek....:no: nie ch ja nie wytrzymam....:no:

reklama
Joasia, rzeczywiście fatalnie... i jeszcze wszystko naraz się zebrało :-( Dobrze, że już w domku..

Dita, a Andrzej nie może iść słuchać wierszyka? Współczuję, bo to rzeczywiście dołujące...

Do góry