reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aaa....:)..fajnie macie..ja lubilam, byc w ciazy..a zwlaszcza...jak AL kopal..hihi..łobuz w ok..22 sie rozkrecal..taki maly pilkarz..a pierwszy kopbiak to mylalalam se w brzuchu mi burczy..:D..jak ja wam zazdroszcze...:)

Kurcze, chwile mnie nie było a tu się tak gwarno zrobiło. Teraz mam dość gorący okres w pracy, a po pracy jestem padnięta i szybko mnie senność dopada (tak jak przy pierwszej ciąży) i zaniedbałam forum  :(

Nie wiem czy zauważyłyście ale mój suwaczek przesunął się do przodu, bo utwierdziłąm się w tym że termin mi przypada na 25 listopada, a nie tak jak myślałam 4 grudnia. Poczytałam ten wątek https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7281.90.html i teraz wiem o co w tym wszystkim biega. Potwierdził się termin, który mi lekarz wyliczył i ten z usg.

Więc pewnie przeniosę się do listopadówek, choć mi szkoda. Więc pewnie i z Waszej listy zniknę. Ale na pewno do tu będę wpadać z sentymentu, bo w końcu też jestem grudnióweczką 2004, a i teraz się okarze.  ;)

Pozdrawiam mamusie  :laugh:

dziewczyny, jestem zalamana...

dzis dzwonilam, skarzac sie, na rejestracje i okazalo sie, ze akurat jedna pacjentka zrezygnowala z wizyty... wiec dzis o 16 bylam na usg... i zalamka... tak jak w ogole nie mialam plamien, nic, nawet dzisiaj rano obfity bialy sluzik, tak ledwo sie polozylam na fotel - brunatna wydzielina... i na usg wyszlo, ze dzidziolka na razie nie widac, ze jest tylko pecherzyk ciazowy i woreczek zoltkowy... lekarz twierdzi, ze za wczesnie, ze moze zaplodnienie bylo pozniej, ale przeciez wiem, kiedy mialam owulacje, kiedy implantacje... chyba ze to tylko tak wygladalo... no i poryczalam sie w gabinecie... az mnie przytulil moj gin :)

ech, zalamana jestem, bo przy mojej pierwszej ciazy tez tak samo bylo... najpierw plamienie, potem dzidziolek za maly jak na swoj "wiek", a pozniej obumarla ciaza i zabieg...

chyba jakas przekleta jestem... przeciez jestem mloda, zdrowa, silna... a nie moge miec dzidzi... :( :( :(

w kazdym razie na razie duphaston 2 razy dziennie i duzo lezenia...

a łzy płyną...

aenye...glowa go gory..precz zle mysli..i to daleko ...trzeba myslec pozytywnie i nie plakac nie smucic bo to tylko szkodzi..usmiech i to szybko na twarz przywolac..i nie ryczec mi tu bo dupsko spiore...>:D

..aeyne Głowa do góry musi być dobrze, u mnie też nic nie było widać i nadal jestem dobrej myśli że na kolejnym już coś zobacze a to bedzie już w środe. Ja wiem że nastawiłaś się że jak sugarspunsister  zobaczysz już kruszynkę ale może faktycznie miałaś dłuższą ovu lub późniejszą dlatego kruszynka malutka. Trzymam kciukasy za pozytywne myśli i szybki rozwoj naszych fasolek.

Nie martw sie!!! Nie wolno! Trzeba byc dobrej mysli! Ja od kilku dni z mdlosci przeszlam do kilkunastu razy w ciagu dnia posiedzen przy porcelanowym uchu. Do tego jestem przeziebiona, mam zapalenie krtani- glos mam jak L.Armstrong w okresie mutacji. Goraczka i oslabienie nie daja mi funkcjonowac normalnie. A Jula mnie zamecza.Baw sie ze mna, poczytaj, choc do piaskownicy itp. A jeszcze sie dowiedzialam, ze maz wyjezdza na 5 tygodni i juz w ogole go nie bedzie w weekendy. A tu sesja za pasem. Nie wiem jak bedzie, ale staram sie trzymac dzielnie!
Najlepsze jest to, ze wstepny termin porodu mam na 30.11-1.12. I co, jestem grudniowa czy listopadowa?

reklama
Do góry