reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni mojgo brata dzieci to miały od zawsze...przynajmniej tak powiedziała pani Dr że to te bóle wzrostowe....i z tego co pamiętam to bratowa smarowała im nóżki jakąś maścią rozgrzewającą dla dzieci, albo masowała oliwką a od czasu do czasu spirytusem rozcieńczonym
ale jeżeli widzisz że coś jest nie tak to ja bym zrobiła morfologię z obrazem...dlaczego nie piszę bo nie będe straszyć.....ale tak dla pewności ja bym zrobiła, znam przypadek gdzie lekarz pomyliła bóle wzrostowe z czymś innym:confused: jeśli się zdecydujesz na morfologię i będziesz znała wyniki to napiszę o co chodzi żeby wszyscy wiedzieli:confused:

a jakjuż i tak będzie pobrana krew to i OB

Ostatnia edycja:
reklama
Agutka dzieki za streszczenie;-):tak:
Ja tak sporadycznie wpadałm lukałam i wypadałam. Jak to ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasia_z na waszym watku (bo my październikowe patrzymy co nas czeka:-p) wyczytałam że imię Milan tez sie wam podoba. Jak dla mnie bomba;-)

Sugar widział Twoich kawalerów w Oliwii no no no.:tak:

kasia ja ci powiem tak, u nas na wszystkich takich palantow co jezdza bmw lub golfem, szczegolnie z taka wiocha w plastikach, mowimy Pawelki;-). Jakos kazdego pwala jakiego znam, ma cos pod deklem nie tak. Choc moj byly mial tak na imie, hue hue.
A Macki to fajne chlopaki, juz nawet nie chodzi o mojego starego, ale tak ogolnie.

sugar ja ci powiem, ze nie mam najmniejszego pojecia. Ja w tym czasie zreszta zmienilam.
lucky dzieki za zaproszenie. Tylko powiedzcta mi o co chodzi z tymi znajomymi. Bo jakos nie do konca jestem w temacie. Jakies zmiany na bb sa.

sugar co do zdjec, to powiem szczerze, myslalam, ze ladniejsze. Ale pomysl z koszulka zaje bisty. Zreszta wszystkie te zdjecia myslalam, ze bardziej efektowne.

czesc dziewczynki ja znow nie mialam czasu pisac...praca, praca a w domu jakos jak juz przed kompem usiadlam to tylko przeczytalam co u was i szlam spac :(

z ta Agata Mroz rzeczywiscie smutna sprawa:( kurcze dziewczyna w moim wieku :(

Kasia ja sobie mysle ze jak bym miala miec synka to Tomek lub Kuba, Ignas moja wielka milosc ale cos mi sie wydaje ze J tego nie zaakceptuje on woli tradycyjne imionao i jeszcze Jacek tez mi sie podoba i to wcale nie ze wzgledu na mojego J, tylko zawsze jakos to imie mi pasowalo

Sugar nie ma bo wcieło go gdzieś a nikt się nie dopominał
pewnie chcesz z maybelline wysłać co??;-)wiem bo chciałam Tobie wysłaś i wyszło, że już jesteś:-p

u nas dzień jakoś zelciał nawet nie wiem kiedy:rofl2:
jutro do domku jedziemy JUPI!!!!!!!!!

później napisze mor bo musze Mapeta położyć:nerd:

A mi się Paweł podoba,hehe:tak: I podoba(Ł) mi się Aleksander ale od jakiegoś czasu nie wiedzieć czemu robi mi się niedobrze na dźwięk tego imienia:cool2: I jeszcze Czarek mi się podoba. I Andrzej. ;-)

nonek - ty uważaj z tymi ,,wszystkimi Pawełkami" bo jak się Paweł kate dowie to sobie domek dokończysz sama:cool2::cool2::cool2:

O robocie to może napisze kiedyśtam jak znajdę chwilunię czasu, na razie pocieszam sie ze tylko do końca września i adios.
a w ogóle po artykule w gazecie zdiagnozowałam u siebie ADHD,hehe, wszystko się zgadza:cool2:

roniak
- moja Ala cierpi na bóle wzrostowe od zawsze, po prostu każdy ból nogi/ręki/nosa/czegokolwiek był diagnozowany jako ból wzrostowy.
Oczywiście od czasu do czasu miałam fazy że syf typu białaczka odpukać itp ale wszystkie badania krwi od zawsze Ala ma dobre. Leki - paracetamol i nurofen;-) Więc luuuzik:tak::tak: A jak tam dzidzia? Na świat się jeszcze nie szykuje?

reklama
Do góry