reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

spoko dzieki juz dalam rade
rwa kulszowa objawia sie tym ze boli ja cholera i przygniata czlowieka do ziemi ;-)

ja wrozilam z wernisazu i otwarcia szourumu takich mlodych projektantek
ta druga impra super, swietne miejsce na pradze, objadlam sie suszi, opilam drinkow i posluchalam fajnej muzy bo moje 8cm szpilki stanowczo nie chcialy tanczyc :-p
bylo swietnie, super towarzystwo, duzo znajomych i internacjonalne znajomosci ;-)

ale wrocilam wczesniej bo musialam zwolnic moja opiekunke, kuzynke bo rano bida do szkoly musi
no i nie wzielam aparatu bo mi moj zabral do debek dzisiaj bo jakis klip nad morzem krecili

a szkoda :rofl2:

reklama
roniak - moja Ala cierpi na bóle wzrostowe od zawsze, po prostu każdy ból nogi/ręki/nosa/czegokolwiek był diagnozowany jako ból wzrostowy.
Oczywiście od czasu do czasu miałam fazy że syf typu białaczka odpukać itp ale wszystkie badania krwi od zawsze Ala ma dobre. Leki - paracetamol i nurofen;-) Więc luuuzik:tak::tak: A jak tam dzidzia? Na świat się jeszcze nie szykuje?
a dzidzia przestala sie szykowac (wlasnie teraz jak juz by mogla, ale skad ja to znam ;-)), wazy "zaledwie" 3600 g, do 5 kg ma podobniez dobic, glowa wielka jak sklep, wg usg juz jest na zewnatrz i niemozliwe po cc urodzic taki garnek...
26 ide na patologie bo podobno nie urodze do tego czasu
co do boli to sie wystraszylam, tzn ja je mialam i szwagierka wiec to raczej to (a dzis sie okazalo ze raczej trojka), ale jak sie ogarne troche to mu zrobie morfologie
ale nie wiem kiedy bo jestem lonley do 20 czerwca

moja Hania ma bole wzrostowe, przynajmniej tak lekarze diagnozuja i z netu wychodzi ze tak

krwi jej nie badalam, musze to zrobic, ale dopiero we wrzesniu dam rade:baffled:

Halo halo
Ja jeszcze w Londku. Ale juz wiem napewno ze lece dzis do PL:)
Jak juz tam dotre to napisze Wam co sie u nas ostatnio dzialo.
Wczoraj myslalam ze pozycze od M wiatrowke i odstrzele jeden leb.

A poki co lece sie pakowac i ogarnac chate.
Buziam Was wszystkie

reklama
Aha... dzięki
czyli to nie rwa kulszowa :/
nie wiem co jest, boli w dole kręgosłupa i promieniuje na posladek
ale normalnie funkcjonuję
tylko, że boli, jak się schylam i wstaję
ech...

Roniak trzymaj się!!!!!! Buzia :)

No i się witam duuużo pokawusiowo:-)

Do góry