reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

ejo

dziewczyny dzis do zoo smigaja, a ja do roboty:baffled:

nonek jak mozesz to znajdz o tych filtrach, bo mnie to zaintrygowalo, tl zelaza jest czarny i wiem ze jest jako czarny pigment w kosmetyce uzywany, albo do produkcji tuszu do tatuazy, z kolei ten drugi jezt czerwono zolty czy jakos tak wiec stad sie zaczelam zastanawiac, bo przeciez filtry sa biale nie;-)

dobra czekam na relacje co to sie stalo

czarna, jak sie zatrudniasz to podstawa od razu na wstepie dokladnie okreslic rodzaj swoich obowiazkow, oszczedzi ci to potem takich akcji

pozdr

reklama
Atol to pisz, kiedy będziecie w gdyni. Ja chętnie z wami się spotkam, tylko słabo mam się jak dotelepać do Orłowa :baffled: Chyba że jakoś w weekend czy coś, to mam wtedy samochód.

Hej, sluchajcie jaka mielismy przygode. Wczoraj poznym wieczorem siedzimy sobie z sasiadem na podworku, gadamy, popijamy piwko. Nagle widze, ze z ciemnosci wylania sie jakas postac i cos am do nas gada. Satry podszedl, okazalo sie, ze to jakas starsza pani szuka autobusu. My sie pytamy, ale do jakiego? Ona- czerwonego. Nie moglismy sie z nia porozumiec. Pytamy gdzie mieszka, ona, ze w Rybnicy pod Jelenia Gora. Ze przyjechala do corki do Starej Kamienicy, ze nie moze wrocic do domu. Ona nawet nie wiedziala gdzie jest. Totalna demencja starcza. Wezwalismy policje. Najpierw godzine czekalismy, zeby sie w ogole dodzwonic, pozniej oni wezwali pogotowie. Na nie to dopiero czekalismy. Pani np. mowi, ze ma dowod osobisty, a podaje paszport. Mowi, ze jest styczen, 30 roku. A w tym roku sie urodzila. Pogotowie nie chcialao jej wziac, stwierdzili, ze "ona jest ich" do policjantow. Normalnie masakra. Strasznie mi bylo przykro. W koncu wzieli ja do psychiatryka, zeby zobaczyl ja psychiatra. Co dalej nie wiemy. Jak ona wroci? Z tego co policja sprawdzala, nikt jej nie szukal, nie zglaszal jej zaginiecia. Ja tylko sie ciesze, ze trafila na nas. Roznie to sie moglo skonczyc. Juz nawet nie mowie o innych groznych ludziach. Kolo nas jest pelno pol, rowow. Jakby poszla tak w srodku nocy, moglaby nie przezyc.

atol ja gdzies poszukam, choc wywalilam prawie wszystkie notatki z receptury.

nonek maskara normalnie, moze i ktos jej szuka ale w zupelnie innym miejscu Polski:confused:

z tym filtrami to spoko, nie szukaj jak nie masz gdzies pod reka

po prostu ja tak jak kasia kojarzylam tylko dwa i tak mnie zaintrygowalo to zelazo:-p, ale co ci bede roboty dodawac

kasia ja jade juz 8 czerwca i bede do konca czerwca, wiec moze byc dla mnie weekend, moze byc w tygodniu, jakos sie zgadamy

reklama
Do góry